Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.5.2012

My day

Kello soitti 5.45. Aamupalaksi Detox teetä & vitamiinit ja ehdin tehdä vähän paperihommia ja käydä läpi työsähköposteja ja meikataKahdeksalta olin Pasilassa tuntia pitämässä (hyi hyi joku ajaa autoa ja ottaa samalla kuvia)!


Kahvakuulaharjoitus
1 min etuheilautus
1 min maastaveto/hauiskääntö/pystypunnerrus/ojentajapunnerrus
1 min rinnalleveto kahdella kuulalla
1 min vartalon ympäripyöritys
1 min turkkilainen ylösnousu

Tehtiin 4 kierrosta joiden välissä oli minuutin palautuksetJa alkulämpät ja loppuvenyt tottakai! Oli aivan loistava kuulla miten yksi tuntilaisista on saanut golfiin lisäpotkuaLyönti on lähtenyt kuulemma rinnallevetoharjoitusten jälkeen kulkemaan aivan loistavasti! Mutta rinnalleveto onkin ihan parasta keskivartalotreeniä! 9.00 Suihkuun ja minuutin meikkien fiksaus ja 9.29 olin Baarilla. Päivän aikana join yhden smoothien ja kurkku/inkiväärimehun sekä vehnänoras -shotin ja vettä hörpin pitkin päivää (joukossa Aloe veraa & opti-MSMää sekä suolaa ja sitruunaa). Vehnänorasta ei ole tehnyt pitkään aikaan mieli mutta nyt jotenkin keho huutaa kaikkea puhdistavaa! 

Eikö ole ihanat maisemat?
Baaripäivän jälkeen myöhemmin iltapäivästä suuntasin vielä GB Gymille. Kuulailtiin asiakkaan kanssa ja sen jälkeen kävin vielä 40min hölköttelylenkillä kun olin niin upea ilma! Olipa urheilua tänään! Nyt relaa loppuilta ja ruokaa! 


XoXo

Sports Lady

2 kommenttia:

  1. Moi Hanna! Sulle on Hyvän mielen haaste blogissani :) Ajattelin, että se sopis sulle ja sun blogiin, ellet ole jo saanut sitä? http://hyvaatanaan.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Moi Henrica! Kiitos hieno haaste! Otan sen mielelläni vastaan!

    VastaaPoista