Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.5.2012

Tanssikisat lähenee

We are the champions! Mikolajki 2011 World Dance Week - "Same same but different"
Tänään esiinnytään Step Up'n kevätjuhlassa Pasilan Urheilutalolla! Lippuja saattaa saada vielä ovelta ja näytökseen ovat siis kaikki tervetulleita! Vedämme ensimmäistä kertaa yleisön edessä tulevan SM-tanssin "Kangastuksen" (Show Dance SM Tampereella 9 kesäkuuta) ja varsinkin mun tanssissa on monta liikkuvaa osaa! 


Viime viikon keskiviikkoiltana oli edelliset treenit ja olin vihdoin saanut valmiiksi mun esiintymisasunJa sitten kun lapsen (ja tavaroiden ja eväiden kanssa) lähdimme treeneihin niin esiintymisvaatteet jäi kotiinTestaamatta siis on kuinka yksi osa asusta pysyy päällä vai pysyykö ollenkaan? Ja kuinka ne loput osat irtoaa oikeassa kohdassa vai irtoaako ollenkaan? Ja tippuuko varsinainen esiintymisasu päältä vai pysyykö kaikki päällä loppuun asti? Ompelijan taitoni eivät ole juuri ehkä parasta luokkaa. Myös teemaan kuuluvan meikin teen tänään ensimmäistä kertaa! Jännitystä on ilmassa ja suuren urheilujuhlan tuntua!


Onneksi kevätjuhlan jälkeen on vielä muutamat treenit ennen kisoja! Ja asuakin on aikaa fiksaillaKisoista tulee taas aivan huippua! Meillä on niin nasta porukka meidän huoneistossa ja Sarin kanssa ollaan jaettu huone viimeisten kisojen ajanTulee niin mahtava viikonloppu! 


Poika on tullut kotiin - 2011 Mikolajki
Tampereelle kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan kisoja jos siellä suunnassa vielä asustelee! Mutta siihen on vielä aikaa ja tänään ollaan Pasilassa ja tässä maanantain kevätjuhlassa on niin paljon upeita esityksiä että kannattaa ehdottomasti tulla paikalle katsomaan! Ja näistä kuvista kiitos kuuluu Jukalle hovikuvaajallemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti