Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.5.2012

Kasvoja "kaunistavat" ja kaunistavat ihmeaineet

Aikaisemmin olin ottanut ripsien pidennyksiä mutta jouduin luopumaan niistä kun herkät silmäni tulehtuivat. Eikä ollut ihan pieni tulehdus vaan keikka Mehiläiseen ja kunnon lääkkeet/rasvat/tipat! Nyt omat ripset ovat lyhyemmät kuin aikaisemmin ja olin kuullut niin paljon hyvää Revitalashista. Ystävän ripset ovat kasvaneet kohisten ja ne ovat UPEAT!Perjantaina kokeilin Revitalashin ripsien hoitotuotetta ja se olisi pitänyt jättää väliinAamulla silmien turvotus ja kutina oli taattu. Olisi järjen jo pitänyt sanoa että herkille silmille ei kannata sitä kokeilla! Varoituksena teille muille herkkäsilmäisille, jotka harkitsevat tätä ihmeainetta...


Onko teillä kokemusta Revitalashista? 

Mutta sitten positiivinen hehkutus yhdestä loistavasta tuotteesta!!


Tuote mitä pitää hehkuttaa positiivisessa mielessä on Napiersin Arnica -mustelmavoide jota olen viikon ajan testaillutMustelmiin se tehoaa päivässä (ihan uskomattoman käsittämätöntä!) ja oikean silmän alla oleva läiskä (joka joskus tuli auringosta) on alkanut häipyä myösLaitan siitä ennen ja jälkeen kuvat jonkin ajan päästä jos läikkä häipyy kokonaan! So far so good!

Sitten MÁDARAN syväkosteuttava ihosuoja jonka löysin Sokokselta. Se on täysin vegaani, pähkinätön, gluteiiniton ja eläinkokeetontuote joka kosteuttaa loistavasti ja sen luvataan häivyttävän pieniä juonteita. Tuote sisältää nokkosta, pellavansiementä, kehäkukkaa, pihlajanmarjaa ja tyrniä. Sokoksella maksoi 6 euroa enemmän kuin verkkokaupassa näköjään...

2 kommenttia:

  1. Itse olen käyttänyt Revitalashia nyt 3-4viikkoa ja olen erittäin tyytyväinen jo nyt tuotteeseen. Ripsien kasvu alkoi selkeästi näkyä jo 1-2vkn kuluttua käytön aloituksesta ja ripset ovat nyt jo tuuheat ja pidemmät kuin koskaan ennen. Taivutan ripsiäni päivittäin, mutta revitalashia käyttäessäni ripset tuntuvat vahvemmilta enkä ole huomannut ripsien katkeilemista mitä on välillä aiemmin tullut vastaan. Itselläni Revitalash ei ole aiheuttanut mitään oireita, ei kutinoita eikä muuta ja sitä on hyvin vaivaton käyttää. Suosittelen, tuote on hintansa arvoinen :) Käyttö jatkuu yli kesän, saas nähdä millaiset räpsyttimet on kesällä. Can't wait! Revitalash helpotti huomattavasti ripsipidennys-kierteestä irtipääsemistä.

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Moni mun kaveri on myös ollut tosi tyytyväinen ja harmi kun minulle tuo ei käy! Sillä saa kyllä upeat ripset!

    VastaaPoista