Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.5.2012

Shake it babe! Ruokapäiväkirjaa ja smoothievinkki!

Tänään oli jotenkin extra c-vitamiinin tarve ja camu camussahan on c-vitamiinia eniten (jopa 70 kertaa enemmän kuin appelsiinissa)Aamulla huomasin että tuulilasinpesuneste oli levinnyt autoon ja imeytynyt takakontin verhoiluunAutossa oli järkyttävä käry ja jouduin tekemään aamun tukkureissun kaikki auton ikkunat auki ja yllättäen oli vähän viluinen olo kun pääsin baarille! Vaatetus oli kuitenkin suht kesäinen. Loppupäivästä kaikki hyvin kun kävin huoltoasemalla reklamoimassa ja lupasivat hoitaa auton sisäpesun ja ulkopesukin tuli autoon. Ja kokemuksena autopesu oli lapselle ja mulle huippuhauska! En muista koska olisin pesettänyt auton huoltiksella!


Tässä teillekin tiistain piristävä ja maukas smoothie vinkki!Pinaattia (teki jostain syystä tätä erityisesti tänään mieli)
Camu camua (c-vitamiinia)
Mansikoita (maistuu aina!)
Chia-siemenistä hyytelöä (paras lisäkuidun lähde mun mielestä)
Brahmia (parantaa kognitiivisia kykyjä ja vähentää virheiden tekemistä ja asioiden unohtamista jne - huonosti alkanut päivä tarvitsi vähän boostia!)
Sun Warrior Vanilja protskua (vakkari vakkari!)

+ 2 raakasuklaata

Aamupalaksi söin kaurapuuroa raejuuston ja mansikkakeiton kanssaVälipalaksi töiden jälkeen maitorahkaa ja mansikkakeittoaTöiden jälkeen oli sama päivällissetti kun eilen ja iltapalaksi herkuteltiin! Voiko sanoa ei kun suloinen 5-vuotias laittaa kaiken itse ja kattaa ateriat pöytään ja hakee vielä juomatkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti