Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.5.2012

Herkkukakut ja NLPn keinot kiusausten välttämiseksi

Oi että tämäkin viikko on taas ollut puuhaa ja kiirettä täynnä! Mutta ei voi valittaa! Ihanaa hommaa ja menemistä on pilvin pimein ja sain itselleni paikan täydestä NLP tutustumisillastakin vielä ensi viikolle! Kesäkuussa on tarkoitus mennä samaisen tahon järjestämään seminaariin jossa pureudutaan ruokahimosta eroon pääsemiseen NLPn keinoinTunnesyöminen on niin yleistä ja moniko meistä myöntää mättävänsä suklaata naamariin silloin kuin oikein elämä potkii?


Baarin kanssa olen aivan intona ja nyt meille on vihdoin saatu vitriini jossa tarjolla on niin ihania raakakakkuja ja raakasuklaata että sen lähellä työskentely vaatii todellista tahdonvoimaa pitääkseen näpit erossa herkuista! Lähiaikoina saadaan baarille vielä ihan huippu kahvikoneZinzinon keittimestä saa niin parasta kahvia ja mantelimaidosta vaahdotetaan vielä lattet ja cappuccinot niin johan on herkkua! Todella tarvitsen NLPtä jotta pystyn baarilla työskentelemään edelleen! Vieroitus herkuista ja kahvista minulle kiitos! Salaatteja menee myös ihan hulluna sillä toukokuun tarjouksena on kaksi yhden hinnallaJa on muuten vissi ero luomusalaatissa ja normisalaatissa! Niin ja äitienpäivän kunniaksi on tarjous kakusta ja kahvista! Kaksi kakkupalaa ja kahvia hintaan 9.50! Baarilla on myynnissä myös raakasuklaata jos et ole koskaan sitä kokeillut! Mums!
Kahvakuulan saralla on mulla myös kehitteillä pientä projektia ja meidän Innostusta Unelmista kurssille on vielä tilaa jos innokkaita löytyy! Ilmoittautua voi sunnuntaihin 13 toukokuuta asti! 


Puistokuulailusta on tullut tosi paljon kyselyitä ja valitettavasti aika ei vain niihin anna myöden! Mutta ajattelin että jos kiinnostusta löytyy niin voisin tässä kesän korvilla vetää yhden tunnin tuossa Kumpulassa! Kommenttiboxiin vastauksia tähän aiheeseen onko oikeasti kiinnostusta tulla kuulailemaan! Ja päiväehdotuksia! Tulisitko mieluiten arki-iltana vai viikonloppuna? Järkätään jos jengiä tulee!


Juoksu on alkanut kulkea ja eilen tein ensimmäisen tasavauhtisen (koko matka hölkötellen) lenkin kun tähän asti olen juossut vain pätkissä! Suosittelen kaverin kanssa lenkkeilyä niin homma on mukavampaa! Olen yrittänyt etsiä sopivaa juoksutapahtumaa minne tähdätä mutta ainoa sopiva päivä olisi City MarathonHmm taitaa olla mulle vähän liian pitkä matka?


Olen niin intona kahvakuulasta ja juoksusta että pitää ihan tsempata itseään menemään salille! Edellisestä kerrasta on jo aikaa! Tänään voisi ollakin hyvä päivä salitreenille kun sataa vettä?
Seuraavaksi tulossa juttua siitä mitä magnesiumin puute voi aiheuttaa ja miksi sitä on tärkeää syödä! Samaisessa jutussa myös probiootti -valmisteen tarpeellisuudesta! Ihan pelkät vaaleanpunaiset monivitamiinit ei nimittäin riitä kun urheilee paljon! Ihanaa päivää teille!


XoXo 
Sports Lady

11 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää, kakut nimittäin :P Käykö Cocovin baarissa muuten lounassetelit? :)

  VastaaPoista
 2. Herkullista!
  Käykö Cocovin baarissa lounassetelit maksuvälineenä?

  VastaaPoista
 3. Heips, jos juoksutapahtumaa kaipaat niin 1.9 on Midnight run ja matkana 10 km. Sehän kaksiviikkoa myöhemmin kuin HCM. t. Sartsa :)

  VastaaPoista
 4. Joo herkullisia ovat! Ja käy lounarit maksuvälineenä joten ei kun herkuttelemaan vaan niillä!

  VastaaPoista
 5. Moi Sartsa! Joo se olisi ihan huippu tapahtuma ja muuten menisinkin mutta taidan olla Levillä silloin vaeltamassa! kesäkuussa löytyi Pirkkolasta "Kolmosen voi ottaa muuallakin kuin terassilla" -juoksu! Se sopisi aikatauluun ja vaikutti hauskalle! Matkan pituus ei tosin päätä huimaa!

  VastaaPoista
 6. Siis voiko lounareilla maksaa muitakin kuin kakkuja ja kahveja? Esim. smuuteja tai vaikka Cocovin tuotteita, kuten kaakaonibsejä, kookosöljyä tms..

  VastaaPoista
 7. Voi maksaa kaikki mitä ostaa CocoVi Bar'sta eli myös smoothiet! Tuotteet (CocoVin hylly baarin vieressä) ovat Ruohonjuurella myynnissä ja ne sitten kassalle!

  VastaaPoista
 8. Uih cocovista tuleekin siis mun vakkari lounaspaikka kun siirryn hki:n keskustaan töihin :) tiedätkö käykö ruohonjuureen lounarit elintarvikkeiden osalta?

  VastaaPoista
 9. CocoVi Bar'ssa käy lounarit kyllä! Tervetuloa sinne herkuttelemaan!

  VastaaPoista
 10. CocoVi Bar'ssa käy lounarit kyllä! Tervetuloa sinne herkuttelemaan!

  VastaaPoista