Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.5.2012

Vihreät "lääkkeet"

Siitepölyn määrä tänä keväänä on ollut valtava! On tullut pyöräiltyä ja lenkkeiltyä tosi paljon ja silmien kutinasta huomaa heti kun siitepölyärsytys iskee! Kuulin onneksi viisaammilta että vehnänoras -mehu ehkäisee tätäkin vaivaa tehokkaastiMä olen ollut joskus tosi allerginen omenalle porkkanalle paprikalle pavuille siitepölylle ja vaikka milleRuoka-aine allergiat ei ole viime vuosina vaivanneet mutta siitepölystä olen vähän meinannut joutua kärsimäänOnneksi on vehnänoras -shotit joita olen yrittänyt nauttia säännöllisesti.


Toinen juttu mitä olen viime aikoina lisännyt mun ruokavalioon on ChlorellaSe on yksisoluinen makean veden levä joka sisältää vitamiineja mineraaleja aminohappoja rasvahappoja ja esim lehtivihreääChlorella -nimi tulee sen suuresta lehtivihreäpitoisuudesta ja se sisältää enemmän lehtivihreää grammaa kohti kuin mikään muu kasvi.


Chlorella

 • tukee aivojen ja maksan toimintaa
 • auttaa kehon kudosten uusiutumisessa
 • auttaa painonpudotuksessa
 • parantaa ruuansulatusta
 • parantaa immuunijärjestelmää
 • auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä
 • auttaa rakentamaan tuhoutunutta/vaurioitunutta hermokudosta
 • poistaa alkoholia maksasta (krapulalääke - japanilaisen tutkimuksen mukaan ennen juomista nautittuna 4-6g chlorellaa auttaa välttämään krapulan jopa 96 prosenttisesti)
Mun "lempparifoodit" tällä hetkellä on 
 • aloevera ja opti-MSM (veden joukkoon)
 • camu camu
 • ashwagandha
 • chlorella
 • raakasuklaa (tarvitseeko edes mainita?) Nam!
Mitkä on teidän lemppareita? Tai moniko on foodeihin hurahtanut ja huomannut saavansa niistä hyötyä ja helpotusta jokapäiväiseen elämään ja treeniin?

Tällä viikolla mun treenit on olleet paljon kevyempiä verrattuna viime viikkoonEilen 25min salitreeni ja tänään tunnin hölköttelylenkkiHuomenna kahvakuulataan ja samalla teemalla varmaan perjantaina mennään myös! Ja juoksua vielä viikonloppuun! Ja tänään ilmoittauduin Midnight Runille! Jes!

Ja sitten oon taas ollut ihan liekeissä kaikista työjutuista! Jes jes jes! 

XoXo
Sports Lady

6 kommenttia:

 1. Olen hurahtanut gojimarjoihin, tuohon MSM-jauheeseen sekä Maca-jauheeseen :) !
  http://jessuuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Minä kiskon lähinnä lehtivihreää, spirulinaa, raakakaakaota ja savea. Maca on aika pahaa, niin sitä menee harvoin. Lucumaa tungen joskus smoothieen, mutta en oikein ole jaksanut opiskella, mihin se on hyvä.

  Siitäpä tulikin mieleen sulle juttuidea: kerro noista sun lemppareista, miksi syöt niitä. Koska tuo Chlorella kuulosti heti houkuttelevalta, kun listasit sen hyvät puolet.

  VastaaPoista
 3. Minä otan joka päivä chlorellaa, opti-msm:ää, kookosöljyä ja juon raakakaakaota. Sen lisäksi otan joka päivä tyrni-herukkaöljy-kapseleita, omega3:sta, magnesiumia ja ison annoksen d3:sta. Minulla on atooppinen iho ja monia ruoka-aineallergioita sekä koivun siitepölyallergia. Olen käyttänyt noista tuotteistaa osaa 2 vuotta ja osaa vuoden ajan ja ihoni on tällä hetkellä parempi kuin vuosiin enkä ole kärsinyt tänä keväänä siitepölystä juuri lainkaan, pystyn myös syömään ruoka-aineita, joihin ennen reagoin heti. Ihoni oli vielä n. vuosi sitten siinä kunnossa, että en pystynyt välillä edes nukkumaan kutinan vuoksi. Nyt en ole joutunut edes syömään allergialääkettä. Tiedä sitten mistä tämä parantuminen johtuu, mutta nuo tuotteet jäävät päivittäiseen käyttööni. :)

  VastaaPoista
 4. @Minttu
  Kiitos vinkistä ja tän päivän postauksessa nyt kirjoittelinkin taas parista foodista mitkä on mun lemppareita!

  VastaaPoista
 5. @Jessu
  Ne on kyllä kaikki ihan huippuja! Gojit on vaan liian hyviä! Ne sopii hyvin kaakaopapujen tai kaakaomassan kanssa välipalaksi kiireessä! Mums!

  VastaaPoista
 6. @Piia! Tosi hieno kuulla! Ja ihan totta sillä on suuri merkitys myös ihoon mitä suuhunsa laittaa! Kyllä kannattaa tällaisia rohtoja vetääkin niin säilyy nuoren näköisenä vielä pitkään :)

  VastaaPoista