CocoVi Bar'n illan suklaakoulussa tehtiin tänään suklaata maustettuna mm
- spiruliina & suola
- siitepöly & ashwagandha & mulperi
Suklaan valmistuksessa vain mielikuvitus on rajana! Joukkoon voit laittaa vaikka pakuria tai minttua ja tottakai ihan kotimaisia marjojakin! Mutta tänään valmistetut suklaat (by Mikko) ovat kyllä ehdottomasti mun favouritemakuja!
Kiitos osallistujille mukavasta illasta!
Tässä valmistuu spiruliinasuklaa |
ja tässä siitepöly/ashwagandha/mulperi |
Mikko maistattaa spiruliina/suola -suklaataikinaa Johannalla |
Että minua pännii etten kerennyt tähän! Mutta iso kiitos kutsusta ja vieno toive, että näitä järkätään jatkossakin?
VastaaPoistaNo ens kerralla tuut! Eiköhän me näitä järkätä!
VastaaPoista