Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.5.2012

Videopostaus - Väsyneen ja ryppyisen naaman pelastajat ja kyytiä selluliitille

Ilmat alkavat lämmetä ja vaatteet vähentyä! Nyt viimeistään kannattaa kiinnittää huomio ihon kuntoon Tässä muutama loistotuote pelastamaan väsynyt naama ja yksi loistotuote kaventamaan takalistoa! Ja purkkifriikki kun olen ja rakastan kaikkea kauneustuotetta niin tässä tulee teillekin esittelyyn muutama kiva juttu!


Tuli samalla kuvattua myös videon muodossa tätä "turhakepurkkiosaston" esittelyä! Sen verran olen laiska etten jaksanut yhtä otosta enempää kuvata joten tässä paras ja ainoa versioni! Hypätkää suoraan teksteihin alemmas kuvien kera jos ette jaksa kuunnella puolentoista minuutin lässytystä. Mä olen aina inhonnut katsoa videolta itseäni kun ääni kuulostaa jotenkin oudolta ja myös sen vuoksi video on myöskin tässä! Pientä itsensä ylittämistä kehiinSeuraavat videot ovat taas kuula-aiheisia ja silloin ollaan enemmän siellä mukavuusalueella!Spirulines -tuotteet lanseerattiin vapun jälkeen ja ovat muuten aika luxusihania! Hoitovoide käy päivä- ja yökäyttöön ja täsmätuote rypyille (vaikutuksen luvataan näkyvän jo 15 minuutissa)Eilen kokeilin näitä ensimmäisen kerran ja me like! Voide on ihanan kosteuttava ja täsmätuote tuntuu näkyvästi vaikuttavan vai kuvittelenko vain kun se niin lupasi? Kasvot olivat paremman näköiset seuraavana päivänä! Eli päivänä jona kuvasin videon!


Hyvät voiteet kuitenkin imeytyvät parhaiten kun hoidat ja puhdistat ihoa hyvin! Ei siis koskaan meikeissä nukkumaan ja hyvä naamio ja kuorinta kerran viikossa! Bottega Verdeltä on tullut ihana uusi Lakritsinaamio.


Takalisto-osaston saa takuuvarmasti kuntoon Bottegan viilentävällä selluliittivoiteella! Sitä on ennenkin ollut käytössä ja kuten aikaisemmin olen todennutkin niin se pienentää takapuolen ja reisien ympärystä aivan yhtä paljon kuin Hypoxi-hoito joka maksaa kymmeniä kertoja enemmän!


Ja sitten mä ostin eilen uuden huulipunanTai en uuttaTää on viides huulipuna samasta väristä Macin Frost Sandy! Kun löydän vielä kaikki hylsyt niin saan seuraavan hulkkarin ilmaiseksiHyvä systeemi! Kuudesta palautetusta hylsystä tulee ilmainen!


XoXo
Sports Lady

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Tiedätkö mistä tuota Ella Bachen spirulines-sarjaa saisi käsiinsä..asun itsekin tässä Kallion kulmilla : )? Minulla on superkuiva iho ja tuo kuulostaa hyvältä. Kiitos kivasta postauksesta : )!t. Joanna

  VastaaPoista
 2. Moi Olivia!

  Niitä saa hoitoloista ja tässä linkki jossa lueteltu hoitolat Helsingissä jotka käyttävät kyseistä merkkiä

  http://www.rohdos-ala.fi/kauneushoitolat/?paikka=helsinki&tuote=ella-bache

  VastaaPoista