Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.5.2012

Kahvakuulaa pikkumustassa ja korkkareissa pitkin Helsinkiä

kuva Harri Anttila
Tänään kahvakuula käväisi Helsingin keskustassa muutamassakin paikassa ihastuttamassa turisteja ja ihmetyttämässä ihmisiä! "Mitä sä teet!?"kuului auton ikkunoista! "Etuheilautusta!"huusin"Can I take a picture with you?"kyselivät turistit"Oh that's kettlebell!"kuului turistien kommentteja. Koroilla kuulailu kehittää erityisen hyvin tasapainoa ja on loistavaa keskivartalotreeniä! Hauskaa oli taas ja lisää tästä myöhemmin! 

Meikin teki SOFINAH Shop'n Annika! Kiitos! Olin taas supertyytyväinen! 
Näillä tuotteilla ihana meikki tehtiin! Kuvat on lainattu SOFINAH Shopin sivuilta


St Tropez bronze, Olivia eyeshadow, Angel beige liptreat, Freshness blush, Brow trio, Black & French Chocolate eyeshadow by MSCHIC
Kiitos Annikalle! Hyvin pysyi meikki kauniina koko päivän
Mekkoni olen hankkinut myös aiemmin samaisesta liikkeestä kuten myös korviksetkin! Norrbackin musta trikoomekko on täydellinen! Se käy niin rentoon terassimeininkiin sandaalien kanssa kuin korkkareidenkin kanssa juhlaan (ja kahvakuulailuun!). Ja kotkakorvikset on ihan mun lempparit myös nykyään! 
Lotta Djossou'n korvikset
Meikistä lähtiessäni otin viereisestä Aquamarine Cafe'sta Latten mukaan ja heillä oli ihania itsetehtyjä tryffeleitä! Mukaan tarttui vahvistavia nokkos/minttu sellaisia! Ja niin herkullisia pullia olisi myös ollut mutta tryffelit saivat riittää! Mums! 
Tänään tuli taas todettua että lempparilajini kahvakuulailu on täysin yhdistettävissä korkkareihin & mekkoon & käsilaukkuun! Kahvakuula pitäisi olla jokaisella työpisteen vieressä ja muutaman liikkeen jumppa kesken työpäivän tekisi kaikille ihmeitä! 

2 kommenttia:

  1. Tää oli huippu! Loisto veto kuulailla Helsingissä hippasen eri 'luukki' päällä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli ihan huippua!

    Ja tämä oli vasta alkua! Lisää on luvassa (paljastan pian kun kaikki on valmista tätä projektia varten!)

    VastaaPoista