Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.5.2012

Ruokapäiväkirja maanantai

On toivottu ruokapäiväkirjaa postauksiin ja ainakin tänään ajattelin postata ruokailut teille vaikka se nyt ei täysin esimerkillinen olekaan! Lounaan ja päivällisen välissä tulee syötyä aina välipala yleensä!


Seiskalta aamupalaksi kaurapuuroa & raejuustoa & mansikkakeittoa & kahvia


Klo 11 lounaaksi smoothie (chia-siemeniä & mansikoita & sun warrior vaniljaprotskua & ashwagandhaa) ja 1 raakasuklaa


Viideltä hain lapsen päiväkodista ja käytiin kaupassaMolemmilla oli kova nälkä ja naposteltiin mansikoita ostoksia tehdessämme suoraan rasiasta! Ai että oli hyviä! Mä olen äiti joka antaa jälkikasvunsa syödä jo kaupassamutta syötiin yhdessä.
Klo 18 päivälliseksi savustettua lohta & salaattia & tomaattia ja jälkkäriksi uusi rahka ja muutama läkerol -pastilli (oli kauhea nälkä kun en ehtinyt syödä välipalaa) ja loput mansikat! Mums!Läkerolleja napostelin rasiallisen veroilmoitusta tehdessäni
Oletteko te muistaneet tehdä veroilmoituksen? Mulla se meni vähän viimetinkaan mutta ehdinpäs silti!

4 kommenttia:

 1. Millasta oli tuo uus Valion rahka, onko kovin makeaa? Täällä mennään toistaiseksi maustamattomilla, marjat ja hedelmät itse sekaan :)

  VastaaPoista
 2. On se makeaa eikä siitä tullut mun lempparia! En ehkä toiste osta mutta Mustapekassa oli esittelijä ja tarjous 2 yhden hinnalla niin tuli kokeiltua!

  VastaaPoista
 3. Ok, kiitos! Ehkä itsekin tule kokeiltua jos tuollainen tarjous tulee vastaan. Muuten kaikki maustetut rahkat ja jugurtit vaan tuntuu liian makeilta kun on totuttanut itsensä maustamattomiin.

  Pitää vielä kiittää blogista, löysin tänne muutama viikko sitten ja aion kyllä jatkaa lukemista :) Oon jo soveltanutkin muutamia vinkkejäsi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se maustamaton on parasta marjojen kanssa! Kiitos kiva kuulla ja tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan juttuja :)

  VastaaPoista