Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.9.2014

Anatomiaa ja biomekaniikkaa Kisakalliossa

Hei ja terkkuja Kisakalliosta. Tänään opiskeltiin taas anatomiaa ja biomekaniikkaa. Oli tosi hyvä päivä. Ensin tosin ajelin vähän harmistuneena Lohjalle. Harmitti viettää näin upea päivä autossa ja luennolla (pitkän työviikon päätteeksi).


Mutta tehtiin itse asiassa käytännön juttuja myös ulkona, eli ei tarvinnut nököttää sisällä neukkarissa. Ja päivästä tuli tosi hyvä! Ja ihana oli nähdä kurssikavereita. Ja oikeasti tuli niin mahtavasti tietoa ja uusia oivalluksia asioista!


Ja sitten lounaalla mä kävin kävelyllä puolisen tuntia ennen kuin söin eväät. Eli lisää ulkoilua :) Kisakalliossa on kaunista! Mun ois tehnyt mieli istua ja jutella kurssikavereiden kanssa koko ruokis, mutta mieli kaipasi myös auringonvaloa ja raitista ilmaa! Ja onnistuin saamaan tunnin aikana kaiken! Ja ai miten toivoinettä mulla ois oma mökki jossain järven rannalla ja voisin viettää siellä kaunista syksyistä päivää! Te joilla sellainen onolkaa onnellisia! Mäkin pääsen onneksi mökille parin viikon päästä kun meillä on rapujuhlat!


Eli ei se ihan sisällä istumiseksi mennyt. Happea aivoille. Ja lepuutusta mielelle. Aurinkoenergiaa.. Ja älyttömästi hyvää ja uutta oppia! Jaksoi hyvin loppupäivän luennolla!


Päivän jälkeen vielä salilla kotitreeni. Tein neljää eri liikettä. Laitan niistä teille ohjetta sitten lisää vielä erikseen! Hyvältä tuntui, etenkin kun edellisestä mun omasta treenistä oli monta päivää. Ja päivän istumisen jälkeen! Mieli teki ajaa jo pois ja jättää treeni tekemättämutta onneksi tein senTuli niin hyvä olo! Sitten koulutuspäivän päätteeksi pääsin valmiiseen pöytään ja sain vielä ruuan kanssa punaviiniä ja jälkkäriksi suklaajäätelöä! Paremmin ei voisi olla!

Ihanaa iltaa teille kaikille, nyt relax ja viikonlopun viettoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti