Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.9.2014

Bodyweight training - kuvallinen ohje jalkatreeniin

Miten yhdessä päivässä voi tulla syksy? Perjantaina aamulenkillä oli vielä lämmin ja lauantaina jo rapsakan syksyinen keli. Sumua ja keltaisia lehtiä. Syksystä mä oon tykännyt aina. Ja lokakuusta erityisesti. Silloin oli äidin syntymäpäivä ja mun ja veljen. Lokakuu on aina ollut iloinen kuukausi vuodessa ja täynnä juhlaa. Kaunista ja juhlavaa lokakuuta siis odotellessaja sillä välin loppurutistetaan projekti päätökseen. Viikonloppuna tulikin kunnolla kärvisteltyäkun ei jo totuttuun tapaan enää voinutkaan syödä mitä huvittaa! kesää tuun kyllä kaipaamaan ja näitä ulkotreenejä ja valoisuutta
Jalkatreeni oman kehon painolla

Tee harjoitus intervallitreeninä.

3 sarjaa/harjoitus
12-uupumukseen asti/toistoa per sarja
3 minuutin intervalli/sarja

Aloita ajanotto liikesarjan aloittaessasi. Tee toistoja 12 tai uupumukseen asti sen mukaan kumpi tulee ensin. Lepää intervallin loppuaika. Ensimmäinen sarja alkaa 0 minuutin kohdalta, toinen sarja 3:nnen minuutin, kolmas sarja 6:nnen minuutin kohdalta jne. Lihasten pitäisi uupua tuon 12 toiston aikana. Jos näin ei käy, niin liikettä pitää vaikeuttaa.


Liike 1 - Bulgarialainen kyykky

Tee ensin toinen jalka ja sitten vaihda jalkaa. Pidä ala-asennossa 1-3 sekuntin tauko.


Liike 2 - Askelkyykky sivulle

Tee jälkeen toinen puoli ensin ja vaihda sitten jalkaa. Pidä ala-asennossa 4-6 sek tauko. 12:ta enempää et edes ehdi tehdä per jalka kolmessa minuutissa jos pidät 6 sekunnin tauot!


Liike 3 - Sumokyykky hypyllä

Avaa jalat noin 45 asteen kulmaan ja tee leveä kyykky alas pitäen sormenpäät maassa ala-asennossa! Pidä myös 4-6 sek tauko ala-asennossa. Alhaalta hyppää ylös niin korkealle kuin pääset samalla kurottaen käsillä kohti taivasta!

Liike 4 - Romanialainen maastaveto

Tee liike mahdollisimman epätasaisella alustalla. Jälleen tee ensin toinen jalka ja sitten vaihda jalkaa.


Huomenna alkavat syksyn KuntoremonttiryhmätJos haluat vielä tulla mukaanniin Jatkoryhmään mahtuu vieläTäältä lisäinfoa! Kuntoremontin kymmenen viikon aikana sinulla on mahdollisuus laittaa itsesi kuntoonViime syksynä ja keväänä oli monta mahtavaa ryhmää ja tuli hienoja tuloksia!

Niin ja eilen alkoivat taas Kumpulan Kylätilassa tunnit sisällä! Mahtava ryhmä ja mukana oli niin vanhoja konkareita kuin uusiakin tuntilaisia! 

Kivaa viikkoa teille kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti