Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.9.2014

Method Putkistoa Kumpulassa


Keskiviikkona pidin ensimmäisen Method Putkisto tunnin Kumpulassa. Tunti oli täynnä, yhtä peruutusta lukuunottamatta. Olin harjoitellut tosi paljon tuntia varten ja oli hyvä päästä kokeilemaan eri juttuja ryhmän kanssa. Olin tyytyväinen tuntiin ja pari kertaa huomasin, että jokin juttu ei toimi. Sitten tehtiin toisella tavalla. Ryhmä oli aivan ihana ja tunnin jälkeen pyysin kaikilta palautteen. Niitä oli mukava lukea. Ja kehittämisen kannalta myös. Ensi viikolla parannan ja jalostan eteenpäin paria juttua :) Ja tästähän se jalostuu ja paranee vuosien mittaan sitten koko ajan! Onnellinen olen siitä, että ilmapiiriä ja tunnelmaa kehuttiin kovasti. Parempi kun en ehkä enää kehu, ettei ensi viikosta tule ihan fiasko ;) Joka tapauksessa olin tosi iloinen tunnin jälkeen! Kiitos kaikille osallistujille! Ja kiitos valokuvista Kylätilan ihanat naiset!

Syyskuun ajan tunnit eivät maksa mitään ja parille viimeiselle tunnille on muutama paikka vielä vapaana.

Lokakuussa alkaa kymmenen kerran Method Putkisto kurssi, jonka hinta on 100 eur, sillä vielä opiskelen. Yhden kerran hinnaksi teille tulee vain puolet siitä, mitä normaalisti tunti maksaa. Tunnit pidetään Kumpulan Kylätilassa keskiviikkoisin klo 11.30-12.30. Voit ilmoittautua tänne jo nyt hanna@sportslady.fi. Otan vain kymmenen osallistujaa tunnille.

Ja vielä pieni pyyntö. Ensi viikon tunti on täynnä myös ja varasijoilla on pari odottamassa. Eli muistakaa ilmoittaa mahdollisesta poissaolosta, jotta joku toinen voi saada paikan jos sinulle tulee este.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti