Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.9.2014

Uusi kotitreeni ja Bodyweight Training WorkshopHei ja ihanaa torstaita! Toivottavasti teillä on ollut mukava viikko. Oon saanut paljon viestejä ja kuullut teiltä, miten näitä kotitreenejä olette hyödyntäneet. Teen bodyweight trainingia paljon myös treenattavieni kanssa Ja niihin treeneihin tykästyy yleensä niin paljonettä salia ei enää tulisi tehtyä ollenkaan! Ja onhan tää myös mukavaa vaihtelua jos sali tökkii! Itse olen lopettanut omat salijäsenyyteni ja keskittynyt tähän treenimuotoon jo lähes neljän kuukauden ajan. Ei salimaksuja. Ei lähtemistä. Ja aikaakin tähän menee viikossa vähemmän kuin yhteen salilla käyntiin matkoineen! Yleisön pyynnöstä järjestän tänä syksynä myös ensimmäiset oman kehon painolla tehtävien harjoitusten workshopit.

Aamun hämärässä kuvasin teille vähän jalka- ja keskivartalotreeniä aamulenkin yhteydessä! Tee tämäkin treeni Tikapuut menetelmällä. Eli tee toistolepäätee kaksi toistoalepäätee kolme toistoalepää jneKun olet tehnyt toistoja lihasten täydelliseen uupumukseen asti niin ala vähentää toistoja yksi kerrallaanLepotauko on yhtä pitkä kuin sitä edeltävä sarjaLepotauot pitenevät sitä mukaakun sarjat pitenevät ja päinvastoinJokaista liikettä tehdään 7,5 minuutin "tikapuina"Jos pääset tikapuiden alimmalle portaalle (1 toisto)niin lähde nousemaan tikapuita uudellen jos 7,5 min ei ole vielä kulunut umpeen
Yhden jalan kyykky autettuna (vaihda jalkaa)
askelkyykky taakse, alhaalla 1-3 sek pito (jalan vaihdolla)
superman
lonkan ojennus (myös tämä vuorojaloin)
Ja jippii nyt on myös ilmoittautuminen avattu syksyn Bodyweight Training Workshoppeihin. Tässä kutsu! Ensimmäinen Workshop on Tapahtumasalissa Töölössä lokakuun lopussa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti