Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.9.2014

Viikon kuulatreenin ohjeet


Pitkästä aikaa laitetaanpa tänne ohjetta myös kahvakuulatreeniin. Oman kehon painolla tehtävien treenien lisäksi kahvakuula on aina loistava treenimuoto! Tekniikka kannattaa opetella käymällä tunneilla, joissa keskitytään siihen. Mun tunneille pääset kuulailemaan tiistaisin aamulla klo 8.45 ja sunnuntaisin klo 18.30. Lisää infoa Sports Ladyn tunneista löydät täältä. Vedän kursseja myös Toimelan Opistolla keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikon alkeet ja jatko ovat täynnä, mutta perjantaille mahtuu alkeisryhmään vielä. Tunnin lopussa on extrapitkät venyttelyt. Kannattaa kysyä paikkoja tänne Toimelasta. Voit myös tilata Sports Ladyn kahvakuula DVD:n. Tai voit kysyä vapaita aikoja työpaikallesi joko kurssia tai viikkotunteja varten. Käyn paljon myös yrityksissä ohjaamassa tunteja!


Sykettä ja olkapäitä

Etuheilautus 1 min
Rinnalleveto ja työntö 30+30 sek
Punnerrus+sotilaspunnerrus 30+30 sek
Sivukyykky
Etuheilautus sarviotteella ja päänympäri pyöritys
Pystypunnerrus 30+30

Tee etuheilautus vapaalla tyylillä. Joko kahdella kädellä pään korkeudelle tai ylös asti, tai vuorokäsin. Voit tehdä myös 30 sek oikealla ja 30 sek vasemmalla kädellä. Rinnallevetoa ja työntöä tehdään ensin 30 sek oikealla ja sitten 30 vasemmalla kädellä. Punnerrukset aloitetaan tavallisella etunojapunnerruksella ja 30 sek kuluttua vaihda liike sotilaspunnerrukseen. Sivukyykyssä tee askelkyykky sivulle vuoropuolin. Etuheilautuksessa ja pään ympäri pyörityksen yhdistelmässä tuo kuula vuorotellen oikealta ja vasemmalta pään taakse. Pystypunnerrus samoin kuin rv+työntö.

Tee kaikki liikkeet putkeen ja pidä sitten minuutin palautus. Tee yhteensä neljä kierrosta!Loppuun muistutellaan vielä Blog Awards äänestyksestä. Aikaa äänestää on syyskuun loppuun asti. Finaalissa on 12 upeaa blogia ja kategorioita on kaksi, sportti ja hyvinvointi. Sports Lady on valittu molempien kategorioiden finalisteihin. Olen otettu ja kiitollinen, että saan olla finaalissa. Ja iloinen kaikkien teidän äänistä! Kiitos kun olette äänestäneet ihanat! Täältä pääset äänestämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti