Sports Lady®

Sports Lady®

7.9.2014

Morning Glory - Sports Lady's Special



Tässä taas tää mun tuttu tuorepuuro. Viikonlopun kunniaksi asettelin sen eilen nätisti tarjolle ja laitoin mustikoita väliin. Jos joku on missannut mun lempireseptin, niin tässä vielä uudelleen se. Tätä samaa puuroa olen koko kesän syönyt aamiaiseksi (ja vielä en oo kyllästynyt). Täytyy sanoa, että henkisesti syön mieluummin saman annoksen kulhosta, kuten aina arkisin teenkin. Se näyttää siinä isommalle :) Mä tykkään niin paljon syömisestäettä annoksen pitää näyttää isolle!




Sports Lady's Special
Vaniljainen protskutuorepuuro


40g gluteenittomia kaurahiutaleita
10g chia siemeniä
180g sokeroimatonta mantelimaitoa

Laita nämä yöksi jääkaappiin tekeytymään. Aamulla lisää joukkoon:

Himalajan ruususuolaa
1/2 mittaa Solgarin Whey to Go vaniljaprotskua

Koristele. 
Nyt puuron välissä oli mustikoita, päällä mulpereita ja kookoslastuja.


Kauniin ja pienen annokseni kanssa ryhdyin lukemaan lauantain lehteä. Hesarilla oli muuten ilmainen parin viikon tilaus digilehdestä. Tilasin sen, sillä oon ollut ilman lehteä tosi pitkään. Ja kaipaan sitä! Viikonloppuna ehtii lehteä lukeakin, arkena on turhan kiire aamulla. Ja ei aamulla nyt aina ole niin kiirekään, mutta on muuta tekemistä. Aamulenkkiä, lapsen kanssa aamutoimet ja nykyään luen ja vastaan myös meilieihin aamulla. Yritän päästä pois tavasta, että olen illallakin töissä. Tätäkin asiaa on pitänyt vähän kantapään kautta opetella. Tuttua monelle yrittäjälle varmasti. Aamulla olen myös tehokkaimmillani ja vireystaso on hyvä, joten tämä on paras ratkaisu. Muistan miten tykkäsin mennä toimistotyössäkin konttorille aikaisin aamulla ennen muita. Silloin sai rauhassa ja tehokkaasti hoidettua työt.

Mutta kyllä mä papreilehdestä enemmän pidän (ja käytän myös paperikalenteria edelleen). En oikein osaa nauttia tuosta iPad'n hipomisesta. Ennemmin otan paperilehden käteen ja hyvän asennon viikonloppuna sohvalla. Ja pakko sanoa vielä näistä digilaitteista.. Niitä hipoessa on nuorisolla taa'attuja niskaongelmia. Oma lapseni ja hänen koulutoverinsa ovat sitä sukupolvea, että pienestä asti kun katse on kääntyneenä alaspäin, niin mitä se tekee kaularangan nikamille.. Toiset lapset kun pelaavat puhelimella ulkonakin, sen sijaan että leikkisivät.

Mutta on se vaan ihanaa kun on viikonloppu! Aikaa nauttia kiirettömyydestä ja puuhastella kotona kaikkea mitä huvittaa. Tosiasiassa mun "kiireettömyydestä nauttiminen" on ollut sitäettä heräsin aikaisin ja kävin aamulenkilläkuvasin teille jalkatreenin ja siivosin koko eilisen päivän ja sen jälkeen mentiin vielä seinäkiipeilemään mun veljien ja lapsen kanssa! Jopas sai sellaiset endorfiinit kiipeilystä! Ylitin itseni ja kiipesin yhden seinän ylös astiAivan mahtava fiilis! Instaan postasin siitä kuviakin (löydyn sieltä Sportsladyh nimellä). Tänään mä yritän relata oikeasti! Illalla tosin kuulatunti ja tänään ollaan Kumpulan Kylätilassa sisällä! Eli musat soimaan siis pitkästä aikaa! 

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

10 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä, pitää
    kokeilla :)
    Mistä olet ostanut kauniin lasin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kokeile, tää on kyllä ihanaa!

    Lasi on ostettu Pariisin Zara Home'sta viime keväänä.

    Ihanaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
  3. Kannattaa kokeilla, niin hyvää..mums :) Ja muutenkin nuo Hannan ohjeet on hyviä.. Nimimerkillä Hannan ruokavalio-ohjauksessa ollaan ;) Mukavaa viikkoa!Ja äänestetty ollaan sua! Terkkuja, HennaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Henna! Ja kohta taas nähdään myös salin merkeissä! Hyviä treenejä ja tsemppiä syömisten kanssa. Ja super suuri KIITOS äänestä :)

      Poista

  4. Kiitos samoin, vähän pitkä matka lasia hakemaan, mutta kaunis on.

    Kiitos myös kivasta blogista :)

    Mervi

    VastaaPoista
  5. Pakko kokeilla 😊 mulla ei vaan löydy tota protskujauhetta...ja vain tavallisia kaurahiutaleita... Tuleeko hyvää silti?

    VastaaPoista
  6. Laita vain tavallisia kaurahiutaleita ja protskun voi jättää pois! Laita mausteeksi vaikka ripaus vaniljaa tai kanelia!

    VastaaPoista
  7. Voi kun Suomeenkin tulisi Zara Home! Ihania ja edullisia juttuja! Kiitos sinulle kunn luet :)

    VastaaPoista
  8. Tuota puuro on oikea aamujen pelastus! Sekoitan vastaavalla reseptillä aineet KeepCupiin, jonka heitän laukun pohjalle tarha- ja duunimatkan ajaksi. Kaivan sitten työpisteellä nautittavaksi samalla, kun odotan koneen lämpiämistä ja kertaan päivän kiireisimmät tehtävät.

    Kiitos arvontavoitosta Gazozin nettikauppaan. Tein jo tilauksen ja voin lämpimästi suositella! Tässä lähepää tietoa siitä, mihin päädyin: http://pikkuliten.blogspot.fi/2014/09/palkintopoksyja-ulkoiluttamassa.html

    VastaaPoista
  9. Heips Poppis!

    Eikö oo! Valmistus on niin nopeaa ja take awayna toimii muuten tosi hyvin! Mullakin on tiistaina tosi aikainen lähtö eli teen varmasti saman jutun! Mä käytän yleensä vanhaa kookosöljy lasipurkkia kun otan mukaan mutta toi KeepCup ois kyllä hieno!

    Kävin katsomassa sun trikoita ja on ne hienot! Olin jotenkin ihan unohtanut että Gazokselta saa totakin merkkiä! En kyllä omista yksiäkään mutta ovat kuulemma tosi hyvät! Sua on kyllä onnetar nyt suosinut! Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista