Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.9.2014

Monday

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Viikonloppu oli kaikin puolin rentouttava, lauantaina kävin leffassa katsomassa MielensäpahoittajanIhana elokuva! Käykää katsomassaSiitä tosiaan saa ajatuksia mmsiihen miten järjetöntä tavallaan on nykyihmisen elämä ja mitä iloa siitä kiirestä sitten lopulta onKävin myös eilen metsässä lataamaassa akkuja. Tein erilaisen kävelylenkin, aika usein tulee käveltyä ihan tasamaalla ja musiikkia kuunnellen. Epätasaisella alustalla syvät lihakset pääsevät töihin, kun kävelet metsässä. Ja metsän ääniä on ihana kuunnella! Niin ja tänäänkin aamulla oli vähän erilaisempi ja reippaampi kävelylenkkikun mulla oli reipasta seuraa!


Oli kyllä upea syyskuun sunnuntai ja välillä jäin vain nauttimaan ilmasta. Ja mulla oli itse asiassa myös lepopäivä eilen. Otin rauhallisesti, ulkoilun kannalta. Ja kyllä väsyttikin kamalastiAika moni on ollut kipeänäja huomaan että muhun nuo flunssat iskee vain järjettömänä väsymyksenäViikonloppuna tulikin vedettyä ihan kunnon uniaLauantaina taisin mennä nukkumaan jo yhdeksän jälkeen? Jos olisi ollut huono ilma eilenen olisi varmaan ollenkaan lähtenyt ulos vaan makaillut sohvallaKerrankinMutta pakko nää upeat ilmat on hyödyntää! Ja nyt on hyvä ja levännyt olo ja hyvillä mielin uuteen viikkoon! 


Mitenkäs siellä muuten muilla dieettailut sujuu? Mä puristan nyt viimeiset viikot sen ajatuksen voimallaettä lokakuussa on kaikkea kivaa tiedossa paljonPitkästä aikaa juhlia ja biletystäOn rapujuhlaa ja synttärijuhlaa ja tyttöjen bileet. En tarkoitaettä sitten heitän läskiksi koko hommanvaan että juhlia voi maltillisesti vetämättä ähkyjä tai övereitä! Lokakuuussa on myös Blog Awardsjos vaikka sielläkin tulisi jotain menestystä? Upeita blogeja on kisassa mukana ja siitä tulee varmasti jännä ja tiukkaOotteko muistaneet käydä äänestämässä? Jos etteniin käykääLinkki löytyy yläbannerista! Sports Lady on molemmissa kategorioissa ehdolla!

Laitan taas pian uutta kotitreeniohjetta teilleKuvasin eilen kalliolla istuskelun lomassa muutaman hyvän liikkeen ja tehokkaan treenin! Mahtavaa viikkoa kaikille!

Much love
Hanna


3 kommenttia:

 1. Ajattelin ensin että laitan sulle sähköpostia, mutta olen niin onnellinen, että haluan kiittää sua julkisesti :) Kolme viikkoa sitten tilasin sulta ruokavalion ja tänään vei uteliaisuus voiton kun oma silmä rupesi näkemään selkeää muutosta keskivartalossa. Kyllä, mulla on hävinnyt kolmessa(!) viikossa keskivartalon alueelta yhteensä 23cm!!! Mä oon ihan ymmyrkäisenä. Kiitos Hanna :)

  Terveisin Kati

  VastaaPoista
 2. Moi Kati! Ihan mahtavaa! Hyvä hyvä!!! Keep on going good work! Kyllä sen avulla lähtee paino ja sentit vähenee! Upeaa työtä!

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista