Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.9.2014

Mekkoja synttäripartyihin


*Postaus on totetutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi -palvelun kanssa

Ostohyvitys.fi oli mulle aivan uusi juttu. Varmaankin siitä syystä etten juuri shoppaileLapselle tulee joskus tilattua netistä mutta muuten olen suoraan sanottuna aika huono ostelemaan mitään sielläNyt mä kävin tilaamassa muutaman mekon syksyn juhlia varten ja testasin samalla tätä palvelua! Varmaankin olisi sporttiblogina pitänyt tilata sporttivaatteita? Mutta mekkoja tarvitsin nyt enemmän! Tilasin kolme ja yhdestä ei ole kuvaa syystä että tarvitsen joko voita että se menee päälle tai kaverin auttamaan! Laitan sen tyttöjen bileiltana jos joku saa vetskarin kiinni! Hehe!


Mikä Ostohyvitys?

Ostohyvitys on ilmainen palvelu, jonka avulla saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi. Eri verkkokaupoista saat eri suuruisen "bonuksen" ja esimerkiksi mun ostoista kertyi tuo 15 euroa kun bonus sattui Nellyssä olemaan aika hyväLisäksi sain alekoodilla 15% alennuksen tilaamistani vaatteistaEli loppupeleissä saamani hyvitys ja alennus oli tosi hyvä! Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Ostohyvitys.fi-palveluun ja klikata verkkokauppaan ostohyvityksen kautta ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelun käyttäminen on ilmaista ja helppoakin se oli, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta. Sivuilla on hyvät ja selkeät ohjeet siihen kuinka käyttää palvelua.

Mistä takaisin saamani raha tulee? Lyhyt vastaus tähän on, että käyttämältäsi verkkokaupalta. Kun siirryt verkkokauppaan palvelun kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Ostohyvitys.fi:n käyttäjä ja maksaa heille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion he jakavat ostajan kanssa, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Palvelu toimii hieman samaan tapaan kuin kauppojen bonuskortit, mutta verkossa. Ostohyvitys.fi-palvelun kautta saamasi bonukset eivät ole bonuspisteitä, joilla on rajatut käyttökohteet. He maksavat bonukset lyhentämättömänä käteisenä pankkitilille, joten ne voi käyttää miten haluaa.

2 kommenttia:

  1. Waude ihana tuo musta mekko - saako udella mistä verkkokaupasta se on tilattu :-) T: Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kaisa! Joo tottakai saa udella :) Se on Nellystä.

      Poista