Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.9.2014

Syksyn treenejä ja motivaatiota Kuntoremonttilaisille ja muillekin
Huomenta! Keräsin muutaman motivaatiokuvan teille. Tosiaan uudet Kuntoremonttiryhmät aloittivat tällä viikolla ja oli aivan mahtava aloittaa uusien ryhmien kanssa! Puhumattakaan eilisestä, kun uudet kahvakuularyhmät aloittivat Toimelan Opistolla. Oli niin huippua vetää eilen tunnit! Oli kiva tavata uusia ihmisiä ja kahvakuulan alkeet on aina mahtava aloittaaMonesti ihmisillä on käsitysettä se on jotenkin kauheaa ja pelottavaa ja tosi raskasta ja vaarallistaJa miten se asenne sitten muuttuu kun tulee tunnilleEn tarkoitaettä eilisellä ryhmällä olisi ollutvaan ylipäätään ehkä ihimisillä on tietynlainen käsitys kahvakuulasta. Ennakkoasenteet kannattaa unohtaa ja tulla vain rohkeasti kokeilemaan! Hienot ryhmät ja kahvakuulan ilosanomaa on aina mahtava viedä eteenpäin!

Myös mun lokakuun Method Putkisto ryhmä alkaa täyttyä ja sinne on vielä muutama vapaa paikka. Oli ihana kuulla keskiviikon MP tuntilaisilta miten hyvä olo heillä tunnin jälkeen oli. Miten kroppa tuntui paljon pidemmälle ja oli helpompi hengittää. Tai että kengät sai jalkaan kevyesti ilman selän tuttua vihlontaa. Ja kuvitelkaa, vain yhden kerran jälkeen. Lokakuun alusta tunnit pidetään opiskeluni ajan "harjoitustuntihintaan" joka on oikeaa tuntihintaa puolet edullisempi. Kausikortin hinta on 100 eur (tunteja on 10 kertaa) ajalle 1.10-3.12.2014. Otan ryhmään vain kymmennen osallistujaa. Ilmoittautua voit loppuvuoden tunneille jo nyt hanna@sportslady.fi.


Sitten syyskuun aikana pidän vielä kaksi Method Putkisto/Method Putkisto Pilates tuntia veloituksetta harjoitusmielessä jolloin voit tulla tutustumaan lajeihin!  Ilmaistunnit ovat Kumpulan Kylätilassa keskiviikkoisin 3.-24.9 klo 11.30 -12.30! Tällä hetkellä ilmaistunnit ovat kyllä täynnä mutta vapaita paikkoja ja jonotuslistaa voi kysellä osoitteesta hanna@sportslady.fi! Ja jos asut lähistöllä niin kannattaa tulla paikan päälle katsomaan (eilenkin neljä ihmistä jätti tulematta ilman ilmoitusta)Mutta siis lokakuun kurssille löytyy vielä paikkoja!


No sitten taas painonpudotusjuttuihin! Itse yritän tässä taistella viimeisten kilojen kanssa ja ei se helppoa ole. Eikä se helppoa ole ehkä kenelläkään aina. Lähinnä taistelen sen sokerihimon kanssa. Olisi helppoa dieetata kun liikuntaa ei tulisi näin paljon. Pitää yrittää sitten aina vain levätä kun pystyyja suhteuttaa taas syömisiä vähän uudelleen sen mukaan miten paljon tunteja tulee vedettyä. Huomaan jo nyt, että lisääntyneet tunnit alkaa verottaa omia treenejä eikä niin jaksaisi enää tehdä niitä. Ei sillä ettei huvittaisi, vaan sen vuoksi että kropassa tosiaan tuntuu eikä vain fyysisesti meinaa jaksaa :) Eli nauttikaa toimistotyöstä! Siinä on omat hyvät puolensa! Mutta mä nautin ja rakastan mun työtäja miten mahtavan hyvä mieli oli eilenkin illalla ajella kotiin kahvakuulatuntien jälkeen. Tiistainakin lähdin aamulla 7 jälkeen kotoa ja olin takaisin vasta puoli kymmenen aikaanTässä työssä sitä energiaa ja virtaa vain tuleekun saa olla tekemisissä niin kivojen ihmisten kanssa ja hyvän asian kanssa myös!

Sitten vielä Kuntoremonttilaisille ja muille elämäntapamuutoksen tekijöille ja painonpudottajille! Kova työ ja ahkeruus palkitaan ainaja painoa pudotettaessa ei todellakaan tarvitse liikkua hulluja määriä. Mutta liikkua kuitenkin pitää. Vaikka tuntuu pahalle aamulla herätä kävelylle, niin kyllä se kannattaa kuitenkin. Eli menkää sinne aamulenkille ;) Ja tehkää lihaskuntotreenit! Ja syökää ohjeen mukaan! Se palkitaan, lupaan! Painonpudotuksessa on 100% takuu kun tekee ohjeiden mukaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti