Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.7.2013

I'm going to miss this place..


Mä oon tänään uinut ja uinut. Lukenut, ja syönyt siinä ihanassa ravintolassa pappardelle pastaa. Jälkkäriksi Pinacolada. Elänyt kuin viimeistä päivää :) Ja vika päivä tää onkin täällä kauniissa paikassa. Kävin hyvästelemässä uudet tuttavuudet. Lähteminen on tosi haikeaa, mutta tiedän että tulen uudestaan. Tunne on sama kuin Roomasta lähtiessä.


Sitten se pakkaaminen.. Ei mee laukku kiinni ei.. Pakko kelmuttaa se kentällä, toivottavasti se onnistuu..
Ja sitten matka-asut.. Eka tulee kentälle menon ja iltapäivän ajaksi. Sitten vaihdan rennompia ylle ja nukun hyvät unet. Lento on Suomessa neljältä yöllä..

Ja huomenna heippa hei pasta ja viini. Taidan ekana mennä lenkille :) Ihanan rentouttava loma! Lomalla teen kaiken päinvastoin kuin kotona. Juuri siksi tämä on lomaa!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommenttia:

 1. Suosittelin blogiasi omassani, välilehdellä "luettavaa". Toivottavasti tämä sopii?

  Pidän blogistasi ja halusin laittaa hyvän kiertämään :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sopii tottakai! Mä käyn myös sun blogissa heti kun pääsen kotiin :) Kohta tulee kyyti kentälle ja sitten sein bye bye wifi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Sopii tottakai! Mä käyn myös sun blogissa heti kun pääsen kotiin :) Kohta tulee kyyti kentälle ja sitten sein bye bye wifi!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus :) täällä kans yksi sinkkureissaaja. Se on aina niin mukavaa. Tiistaina Italiaan, mutta sinne sainkin kaverin mukaan. Siitä kuitenkin jatkuu matka yksin Saksaan ja Alankomaihin, mutta siellä vastassa taas kavereita. Välillä näinkin, seurassa :)

  VastaaPoista
 5. Oli niin kiva reissu :) Ja ihanaa matkaa sulle myös! Maistuu kotona oleminen ja terveelliset ruuat taas :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun jaksoit bloggailla myös lomalla, reissukertomukset on aina ihanaa luettavaa :) Mahtavaa että oli noin onnistunut reissu ja jäi kiva fiilis yksin reissaamisesta. Itsellä kone starttaa perjantaina, ei muuta kuin menoksi ja kohti uusia tuttavuuksia!

  VastaaPoista