Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.7.2013

Mange Sud'n dinner


Sain blogin kautta Mange Sudiin kahdelle illallisenMikä olikin tosi ihana yllätys sillä juuri ennen mun lomaa olin täällä syömässä ja tykkäsin aivan tosi paljon! Otin mukaan mun ihananrakkaanystävän Eevan ja me päästiin nauttimaan ravintolan antimistaJuomat meni omasta pussista.

"Mange sud Tehtaankadulla on yksityinen välimerellinen ravintola, joka on saanut suosituksen mm. Michelin-oppaaseen sekä ranskalaisten omaan Petit Futéen. Eiralaisessa kauniissa huvilassa sijaitseva Mange on lähellä ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä."

Ravintola on tosi kiva ja viihtyisä ja sijaitsee TehtaankadullaSeinillä on taiteilijoiden myynnissä olevia tauluja. Tosi kivoja tauluja ja hinnatkin kohtuullisia jos haluaa sijoittaa kauniiseen taiteeseen. Niistä saa luettelon tiskiltä jos haluaa tarkemmin katsoa!


Aperitiiviksi otettiin Aperol Spritzit (cavaaAperol'a ja kivennäisvettä sekä appelsiinin pala) ja sitten otimme menuille kuuluvat viinipaketitmitä hieman sitten vaihtojen myötä muokattiinMenuksi valitsin "Menu Maisonin"Siitä vaihdoin carpaccion jättikatkarapuihin ja aioliinEeva otti taas "Menu Paysan'n" josta vaihdettiin Pannacotta jäätelöön

Ruoka oli hyvää jälleen kerranMun bouillabaisse oli hauska yllätysYleensä hieman erilainen settiTässä kalat ja äyriäiset olivat erikseenja lautasen alla tuli kattila jossa oli punainen kastikeBaklavan sijaan (okei tiesin että se on tuhtia) oisin voinut kuitenkin syödä jäätelönmutta halusin kokeilla millaista Baklava on täälläOli hyvää (ja tuhtia).

leipää ja tapenadea
Eevan antipasti
mun ravut ja aioli
Jaettiin alkuruuat 
Bouillabaisse
Baklava 

Tykättiin tosi paljon ja menen varmasti uudelleenkin. Palvelu oli tosi ystävällistä ja ruoka hyvää. Ja paikkanahan tää on ihana! Mange Sudilla on tarjous jolla saat menun itsellesi edulliseen hintaan. Meillä oli kolmen ruokalajin menut ja saatavilla on myös 2 ja 4 ruokalajin menuSuosittelen! Voi mennä kivasti syömään vähän edullisemmin! Kiitos vielä ravintolalle hyvästä palvelusta ja Eevalle aivan mahtavasta seurasta!

Herkuttele Mange sudissa ja osta menusi etukäteen ravintolan verkkokaupasta! Saat jopa -35 % alennuksen, kun käytät koodin MANGES35 ostoksesi yhteydessä. Alennuskoodilla ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.10.2013 saakka. Huom! Alennuskoodi toimii ainoastaan Mange sudin verkkokaupassa. Alennuskoodia ei voi käyttää suoraan ravintolassa tai pöytävarauksen yhteydessä.

7 kommenttia:

 1. Varauskoodi ei valitettavasti toiminut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Mä yritän selvittää mikä siinä on..

   Poista
 2. Ei toiminut varauskoodi :( mullakaan. Harmi...

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon laittanut siitä kyselyä eteenpäin. Tosi noloa.. Tää on juuri se mikä on annettu :(

   Poista
 3. Kiitos muru itsellesi <3

  Eeva

  VastaaPoista
 4. Vastausta ei tullut palvelun tarjoajalta mutta sain itse kokeiltua oikean vaihtoehdon!

  MANGES35 on oikea koodi!

  VastaaPoista