Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.7.2013

Aurinkoa ja kuulaa - päivän treeni how to make itTöiden kimpusta piti tunniksi hellittääOtin perinneviltin mukaan ja menin pihalle lukemaanPerinneviltti on mun äidin tekemä ja siinä mä olen ihan vauvasta asti joka kesä köllötellytPori Jazzeilla tää on aina mukanaMä luen muuten edelleen tota samaa kirjaa ja toivon että se tän kesän aikana tulisi päätökseenJa aion mä jonkun toisenkin kirjan lukea kun lapseton loma alkaa

Onko hyviä vinkkejä?


Kumpulaan tuli taas hyvin porukkaa ja miespuolisiakin treenaajia oli jälleen tunnilla vaikka Sports Lady olenkinEli tunnit on kaikille tarkoitettuLapsia oli osalla mukana ja itselläkin jälkikasvu huuteli aina kentän laidalta välillä jotain leikkiensä välissäLämmiteltiin ensin ilman kuulaa ja sitten kuulan kanssaKentän poikki mentiin askelkyykkyä ja etuheilautusta ja sitten etuheilautusta heitolla ja juoksu perään! 

Askelkyykkykävelyä
Etuheilautus ja heitto sekä juoksu perään 
Sarjaa tehtiin liikepareittainJokaista liikettä tehtiin minuutti ja yksi liikepari kesti aina 6 minuuttia sillä tehtiin kolme kierrosta. Ja vasta 6 minsan jälkeen otettiin pieni palautus ennen seuraavaa liikeparia.

1 Liikepari
Askelkyykky (ilman kuulaa tai kuulan kanssa ja kolmas vaihtoehto asekelkyykky+pystypunnerrus 30 sek oikea puoli )
Etuheilautus (toinen vaihtoehto etuheilautus flipillä)

2 Liikepari 
Rinnalleveto maasta 30 sek oikea ja 30 sek vasen
Tempaus 30 sek oikea ja 30 sek vasen tai rinnalleveto+työntö

3 Liikepari
Tempaus maasta kahdella kädellä + ojentajapunnerrus
Etuheilautus + päänympäripyöritys

4 Liikepari
Kyykky + hauiskääntö (tai pelkkä kyykky)
Kulmasoutu oikea 30 sek ja vasen 30 sek

5 Liikepari
Vinot vatsat pareittain
Sivutaivutus 30 sek oikea ja 30 sek vasen

Lopussa tehtiin vinot vatsat pareittain
Katja ja Sari
Ja sitten nopeat venyttelyt päälleKiitos kaikille ja huomenna Kaivarissa sitten jatketaan! Siellä nähdään ja kuulaa saat lainaksi jos omaa ei ole ja tykkäät tulla kokeilemaan!

PSMä laitoin faceen oman ryhmän treenivaatteiden kirpparistaEn tiedä huomasitteko jo sieltä mutta muistuttelenpa nyt vielä tätäkin kautta! "Tapahtuma" on voimassa niin kauan kunnes tavaraa riittää! Ihanat mekot kiertoon sivuilla on vielä muutama mekko jotka vien Kaivarin Kanuunaan huomenna iltapäivällä ennen tuntiaSitä ennen voit ostaa niitä tätä kauttaTäältä pääset mekkotapahtumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti