Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.7.2013

Syksyn tunneista pieni infopläjäys


Tänään sitten virallisesti alkoi taas työtTosin koko loman ajan olen tehnyt vähän duuniamutta tällä viikolla alkoi tunnit ja myös kaikenlainen puhelin- ja sähköpostiliikenne on reipastunut kun on tullut uusia ravintovalmennettavia ja yhteydenottojaPersonal Training valmennettaville on pari paikkaa vielä vapaana.

Ensi viikolla pääsee kuulailemaan ilmaistunnille Aleksanterin TeatteriinTapahtuma on tiistaina 6elokuuta klo 18-19 ja sinne voi ilmoittautua täältä

Puistotunnit alkaa taas tällä viikolla ja ne jatkuvat elokuun loppuun! Keskiviikkoisin pääsee kuulailemaan Kumpulassa klo 18-19 ja torstaina taas Kaivarissa 18-19! Muista varata kuula etukäteenjos tarvitset lainakuulaa!

Syksylle on Aleksanterin Teatterissa ainakin kaksi kahvakuulakurssiajonne voi ilmoittautua ennakkoon vähän edullisemmin! Täältä pääset katsomaan lisää!

Ja syksylle on luvassa paljon kivoja tunteja ja kursseja! Kumpulan Kylätilaan tulee kahvakuulakursseja ja tunteja. Jee! Ja sitten superfood raakaherkut kurssia! Ja etelähelsingin ihanat voivat käydä mun tunneilla Aleksanterin Teatterilla tiistaiaamuisin ensi viikosta alkaen klo 8.45-9.45! Toimelan opiston lukkarissa mulla on myös kolme viikkotuntia ja siellä löytyy niin alkeita kuin jatkoryhmääkin!

Ja yrityksissä mä käyn myös vetämässä tunteja! Eli jos on sellainen fiilisettä haluat mut teille duuniin pitämään tunteja niin yhteydenottoja voi tehdä Sports Ladyn nettisivujen kautta tai suoraan sähköpostiin hanna@sportslady.fiJa siis kurssiluonteisesti onnistuu myös!2 kommenttia:

  1. Onko tuo vesipullosi "sporttikorkki" toiminut hyvin. Itse kokeilin niitä kaupassa ja kaikki tuntuivat olevan superlöysällä, enkä luottanut ollenkaan siihen, että esim. laukussa vedet pysyis pullossa. Ostin sitten Lifefactoryn pullon tavallisella kierrekorkilla, mikä on myös vähän ärsyttävä availla ja menee kokoajan väärille kierteille.

    VastaaPoista
  2. Laukussa se ei toimi kyllä (mulla on pari kertaa levinnyt koko sisältö käsilaukkuun) enkä uskalla sitä enää laukkuun laittaakaan! tää on parempi melkein smoothien juomiseen kun sitä kuljettaa pystyasennossa eväskassissa!

    VastaaPoista