Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.7.2013

Tokavika päivä Sisiliassa

Eilinen Taorminassa oli jotain aivan mahtavaa. Muokkasin aamulla vähän eilen kirjoittamiani juttuja. Sen jälkeen luin viestin, jossa kiitettiin juuri siitä rehellisyydestä mitä kirjoituksissani on. Että kerron millaista on matkustaa yksin. Ja oli niin ihana kuulla, että jutut on mukavia lukea vaikka sporttailua ei ole paljon viime päivinä käsitelty :) Yksin matkustaminen on kerta kerralta helpompaa ja siitä nauttii jo ihan valtavasti. Kyllä täällä useampaan kertaan kysytään, että signora alone?

Se mitä poistin eilisestä kirjoituksesta oli toive tulla tänne uudestaan ja kokea tämä kaikki kauneus sen oikean ihmisen kanssa. Vakaasti uskon, että jossain hän vielä odottaa.


Aamiaisen näkymät olivat taas kauniit. Tänään tuulee ja altaallakin on mukava olla.
Mä varasin reissun illalla Etnalle. Haluan nähdä auringonlaskun vuorella. Yksi upein kokemus oli auringonnousu Siinailla pari vuotta sitten. Kameran akku on laturissa ja lämmintä vaatettakin mulla on onneksi mukana. Siinailla nimittäin oli niin kylmä, että olisin tarvinnut pipon ja hanskat :)
Pieni aamukävely rannalla aamiaisen jälkeen ja nyt uppoudun Dan Brownin Infernoon. On muuten hyvä kirja.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Italia on parasta, voi olla että voisin koko loppuelämäni tehdä kaikki ulkomaan reissut vain sinne. Kuin toinen koti. No, vaihtelu tietysti virkistää ja muuallakin on kiva käydä.

  Hienoa lukea juttuja Sisiliasta, eteläiset maakunnat on mulle vieraampi alue. Toscanasta pohjoiseen alkaakin olemaan jo aika hyvin hallussa :)

  Bel paese, todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu :) Mäkään en ole aiemmin täällä Sisiliassa käynyt ja paikka on aivan ihana. Voin suositella. Ja tää hotelli on erinomainen!

   Poista
 2. Kiitos upeista postauksista! Itse pidin myös kovasti Sililiasta, olin pari vuotta sitten Cefalussa silloisen poikaystäväni kanssa.

  Sehän kiva kuulla, että pidät yksin matkustamisesta. Olen myös ollut noin 10 kertaa matkalla yksin ja tosiaan siitä oppii nauttimaan ihan kunnolla kokemuksen karttuessa! :) Yksin reissatessa pystyy halutessaan tutustumaan helposti uusiin ihmisiinkin ja toisaalta voi uppoutua omiin oloihin. :)
  Olen kokenut hieman haasteelliseksi joskus saada itsestäni kuvia, kun ei aina viitsi pyytää ventovieraita ottamaan. Ois kiva tietää, miten sinä oot saanut asian hoidettua? :)
  Mukavaa loppulomaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ja täällä olenkin tutustunut ihmisiin paljon. Mukavaa vaihtelua istua jonkun kanssa vaikka iltaa jos on ollut koko päivän kirja kädessä tai kulkenut yksin. Mä olen muita pyytänyt ottamaan kuvia ja veneretkellä ystävällinen kapteeni otti niitä liudan.

  VastaaPoista