Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.7.2013

(kevyitä) Kesäruokia mums!Kävin Mustapekassa ruokaostoksilla ja siellä on aina vaikka mitä ihanaaOstoskoriin tuli kanttarellejaherneitämustikoitasalaattiavihanneksialoimulohtaTuoreet vihannekset on niin hyviä! 

Päivälliseksi söin samaa keittoa kuin lounaallamutta nyt paistoin joukkoon kanttarelleja ja pääruuaksi oli loimulohta ja salaattiaLounaaksi taas söin pelkkää keittoa ja broiler filettä sinne joukkoon. Täältä voit tsiigaa keiton reseptin!


Mä oon niin ihastunut itsetehtyihin keittoihin (tai siis siihen kukkakaalikeittoon heh)että teen sitä kerran viikossa kattilallisen ja se kyllä menee nopeastiEilen mulle iski laiskuus sen fillarinlenkin jälkeen ja ostin valmiskeitonOli pakko heittää se poisNiin pahaa se vain oli. Näin sitä taas muisti että miksi siellä hellan edessä aina viihdyn! Valmennettavillekin aina sanonettä ne vihannekset voi myös tehdä keitoksi tai laittaa uunissaAina ei tarvitse laittaa lautaselle sitä broilerinfilettä ja kurkunpaloja ja paprikaaVihanneksia yhdistelemällä ja niitä valmistamalla ruuaksi saa tehtyä tosi herkullisia juttujanEi niihin sen enempää energiaa tulejos niistä laittaa ruokaaHarva meistä kovin pitkään jaksaa sellaista "paloittelen vihannekset lautaselle suoraan jääkaapista" -meininkiäSiihen vaan kyllästyy.

Mustapekassa oli myös rapuja ja niitä tekee myös mieliToivottavasti pian on tiedossa rapujuhlat ja ehkä onkin? Itse mä tykkään tosi paljon järjestää rapujuhliaMusta on ihana kattaa ja laittaaTosin se rapujen elävältä hukuttaminen ei ole kauhean kivaa puuhaaMutta hyviä ne on! Ravuistakin jo tulee niin syksyinen fiilis! Syksy on ihanaa aikaa ja tykkään siitäkin! Ja sitten tulee se talvi ja voi alkaa odotella laskettelukauden alkamista! Aurinkoannostus on nyt tältä kesältä täynnä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti