Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.7.2013

Yyteri

Nyt on Porissakin mieletön ilma! Tultiin Yyteriin rannalle. Ihan mieletön sää!!! Treeni painottuu tänään iltaan kun päästään kotiin. Kuulatreeniä luvassa. Pikkumiehellä taas vauhtia riittää täällä :)


Eilen mä tein vielä illalla yhden kuulatreenin. Testasin ensi viikolla tunneille suunniteltua ohjelmaa. Siitä tuli hyvä vaikka itse sanonkin, ja se vedetään kaikilla tunneilla. Ottakaa matot mukaan puistoon jos teillä on!


Lomalla yritän pitää terveellistä syömistä yllä, mutta kyllä mä eilen valitsin salaattiin sen vuohenjuuston ja krutongit kanan lisäksi ja laitoin currykastiketta joukkoon. Ja cappuccinoa kahvilassa. Ja kyllä mä noi kuvan karkit söin myös treenin jälkeen :) Pitää olla vaan reipas ja sitten liikkua ja pitää kuitenkin kontrolli päällä syömisissä niin, että lomakiloja ei tule.

Mikä ero on terveellisesti syömisessä terveellä ja epäterveellä tavalla. Mun mielestä on hyvä, että valitaan mahdollisimman puhtaita aineksia ja vältetään valmisruokia tai lisäaineita sisältäviä ruokia. Moni tällainen ruoka valitettavasti mielletään vielä terveelliseksi eikä ajatella syövänsä valmisruokia vaikka käytetään erilaisia vähemmän terveellisiä jugurtteja tai mehuja.. Mutta elämää ei pidä rakentaa liikaa "terveysintoilun" varaan. Silloin huomaa jäävänsä paitsi tärkeästä sosiaalisesta elämästä, kun joutuu välttämään eri tilaisuuksia tai kyläilyjä sen vuoksi ettei joudu luopumaan omista rutiineista. Elämään kuuluu myös se fakta, että voi mennä kylään ja ottaa siellä jotain tarjottavaa. Toki silloin kun painoa pudotetaan, tulisi kieltäytyä kyläpaikkojen herkuista. Kun multa kysytään miten syön, on vastaus mahdollisimman terveellisesti ja puhdasta ruokaa. Mutta mikään terveysterroristi en halua olla. Siinä missä kehotan välttämään lisäaineita, niin myös kohtuus ja järjenkäyttö on sallittua super foodienkin kanssa. Ja niin kuin sanottua, elämästä saa myös nauttia joskus. Lasi viiniä silloin tällöin ja hyvä illallinen ravintolassa. Kyllä mä nautin sellaisesta.

Syöminen on tosi monimutkainen juttu, ja on hyvä että nykyään kiinnitetään siihen enemmän huomiota. On myös hienoa, että fitness lajit ovat tulleet muotiin ja on coolimpaa olla timmissä kunnossa kuin anorektisen laiha. Tai se, että kuinnitetään huomiota siihen mitä syödään ja karistetaan ne ylimääräiset kilot pois. On niin monia eri tapoja syödä ja elää muutenkin. Mun mielestä jokaisen omaa tapaa pitäisi osata kunnioittaa. Sitä kutsutaan suvaitsevaisuudeksi ja hyväksi itsetunnoksi. Kohtuus kaikessa.

Ihanaa päivää teille ja ensi viikolla nähdään vielä tunneilla ennen kuu ne jää tauolle.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti