Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.7.2013

Kaunis romanttinen Taormina


No blogi on nyt muuttunut matkustusblogiksiUrheilut on edelleen olleet sitä uimista ja kävelyäSorry about that! Mun piti aamulla lähteä TaorminaanTeki mieli kuitenkin hengailla altaallaSitten teki mieli syödä tässä läheisessä ravintolassajuuri sitä tiettyä ihanaa risottoaJa teki mieli käydä keskustan biitsillä kävelemässäKävelyn jälkeen teki mieli vielä uida ja uidaLykkäsin lähtöä tunti tunniltaja lopulta mulla oli iltapäivällä niin nälkä useiden tuntien uimisen ja kävelyn jälkeenettä oli pakko napata jotain nopeaa tässä lähelläKun vatsa oli taas täynnäaloin suunnitella Taorminaan menoaBussi lähtisi tunnin kuluttua kun on sunnuntaiPäätin että otan taksinKello oli jo kahdeksan illallaVäsytti vähänmutta halusin mennä joka tapauksessaHuomenna on Etnan reissu ja ylihuomenna lähtöpäiväEnnen lähtöä ajattelin ottaa vielä riskinja käydä ennen koneen lähtöä SavocassaSiellä on kuvattu The Godfather kohtauksia. Alkuperäinen aikomus oli vuokrata auto ja ajaa CorleoneenSinne on 300 kilometrin matka täältäja kuulemma ei mitään erityistä nähtävääSuurin osa kohtauksista on kuvattu tässä lähellä. Eli Savocaan siis! Mutta tänään Taorminaan!
 
Ja taksilla siisPerille päästyäni ei voinut muuta kuin olla iloinenPaikka oli upea! Todellakin käymisen arvoinen! Giardini Naxos on rannalla ja Taormina korkealla ylhäällä. Aivan erityyliset paikat! Täällä on Beach elämäämutta Taorminassa on KAUNISTA! Ihania pieniä kujiavanhoja rakennuksiakivoja liikkeitä ja viihtyisiä ravintoloitaKävelin ja kävelin ja valokuvasinSitten tulin kirkolleja siellä oli meneillään jumalanpalvelusHiivin perälle ja istuin penkin päähän (kirkko oli aivan täynnä)Mun vieressä istui vanha nainen koiransa kanssa


Siitä matka jatkui sitten eteenpäin ja löysin tämän ihanan liikkeen (tai siis pari kivaa liikettä)Niin kauniita vaatteita ja kenkiä! Ja Kikossa oli edullisia meikkejä!

Sitten syömäänLöysin sivukadulta täysin täyden ravintolan (täynnä jälleen kerran paikallisia) ja rohkeasti kävelin perälleSiellä oli yksi paikka vapaanaKeskellä ravintolaaOli perheitä ja pariskuntia ja isoja seurueitaJa minäRuoka oli jälleen kerran järjettömän hyvääNautin joka sekunnista.

Jälleen kerran olen onnellinen ja kiitollinen tästä kaikesta ihanasta mitä olen saanut nähdäMielettömän kaunista.

2 kommenttia:

  1. Ihana Taormina. Tuli niin ikävä! Ihana Hanna, kun jaat lomasi ja tunnelmasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kiva että voin jakaa sen teidän kanssa. Täällä on ihanaa!

    VastaaPoista