Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.7.2013

Love at first sight

Ostin liljan viikonloppuna ja nyt koko koti tuoksuu ihanalle
Huomenta! 

Eilen se asunto sitten oli aivan ihana mitä käytiin katsomassaRakkautta ensi silmäykselläihan kuin tän Käpylänkin asunnon kanssaTiesin jo eteisessäettä haluan senPikkutyyppikin ihastui hetija asettui taloksi "omaan huoneeseensa" sillä aikaa kun istuin välittäjän kanssa keittiön pöydän ääreen tekemään tarjoustaYlin kerros (ja hissi!) läpitalon asuntoValoisa ja kaunis. Ja kaverit ihan naapurissa! Tilaa 25 neliötä enemmän kuin nykyisessä kodissa! Ruhtinaallista! Mä oon niin onnellinen! Alkoi jo kylmä hiki noustaOma myyty ja uutta ei löydyVuokra asunnonkaan saaminen ei olisi ollut helppoa ellei olisi ollut hyviä kontaktejaHuhNyt voi huokaista! Ja alkaa suunnitella uutta kotia ja muuttoa! 

Ja nyt mä yritän välttää blogin muuttumista sisustusblogiksiHeh! Sohvan mä haluaisin uudensillä tää meidän valkoinen sohva on jotain ihan muuta kuin valkoinen. Ja vanhakin se on jo! Ja sen Kartellin tuolin tahdon! Meidän koti on vähän kuin "Huvikumpu"Täällä saa olla ja elääSyödä suklaata sohvalla. Kotona pitää saada olla niin kuin haluaa! Lastenkin.


Nukuttiin pitkään tänään ja mäkin heräsin vasta puoli yhdeksältäAamiseksi luonnonjugurttianektariiniakuivattuja mansikoitakaakaonibs/cashewpähkinää ja kuivattua banskua. Eilen me oltiin koko päivä Kumpulassa uimassa ja tänään ois luvassa minigolffia. Pikkuduudsoni hyppi kolme tuntia kolmosesta ja vitosestaja aina kun hän ylhäällä odotti vuoroaan niin mä ehdin uida "matkaa" siinä altaassa odotellessa! Tuli enemmän uintia itse asiassa mullekin kun viime viikolla yksin ollessa! Kävin vesijuoksemassa silloin ja tuijotin kelloa koko ajan enkä jaksanut kuin 45 minuuttia mennä! Vauhtia vaan kaipaa enemmän! Mutta vitosesta en hypännyt vaikka yllytettiin!

Aurinkoista päivää ja ihanaa lomailua jos lomalla olet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti