Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.7.2013

The Day Off and shopping

 Hei ihanat! Tänään oltiin Tallinnassa ja pidettiin aivan ihana päivä Jarnan ja poikien kanssaLaivalla ensin ihanaa aamiaista ja sitten maihinKäveltiin ja shopattiin monta tuntiaTaksilla me itse asiassa ajettiin kaikki pidemmät välimatkat mikä helpotti 4 tunnin maissa oloaKun kaikki kohteet on päätetty etukäteen ja matkat mennään autolla niin päivässä saa ihmeen paljon aikaiseksi!


Me löydettiin mulle pari aivan ihanaa mekkoaTai mä löysin toisen ja Jarna toisenNe suorastaan kävelivät mun syliin ja soviutskoppiinKiitos avusta ja makutuomaroinnista Jarna! Vaateliikkeessä pojat juoksivat pitkin poikinja yhdeltä kanssashoppaajalta tuli kommenttia "tämä ei ole mikään puuhamaa"Mun mielestä vain lasten pitää saada olla lapsia ja sillä hyväLapsille oltiin käyty shoppaamassa tätä mekkotourneeta aikaisemmin omia juttujaja he olivat vallan tyytyväisiäTallinna on vielä Helsinkiäkin epäystävällisempi paikka lapsillePori on vetänyt tähän mennessä täydet pisteet ja seuraavana tulee Italia! 

Sitten shoppailun jälkeen suunnistettiin Lennusadamiinjota voi ehdottomasti suositella kaikille lapsiperheilleMuseossa oli sukellusveneitä ja miinojaja kaikkea sodan jäljiltä merestä korjattuaPaikka on yksi Pohjoismaiden suurimmistaSiellä pääsi myös lentokonesimulaattoriin ja ohjaamaan veneitäJa oikeat veneet oli koottu museoon niinettä turistit pääsivät tutustumaan niihin ihan oikeaasti.Päivän lopuksi syötiin hyvin laivalla ja nautittiin auringostaKiitos huipusta seurasta Jarnalle ja Paavolle! Ja pikkuduudsonille tietysti! Myös laivalta lähti mukaan ihania tuliaisia ja Sisilialainen viini! Se on ehkä enne? Minne käy matka ensi viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti