Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.7.2013

Shop until u drop

Tänään löysin itseni bussista venäläisryhmässä. Outlet bussikuljetus bongattu Sisilian suurimpaan ja ainoaan outlet villageen! Reissu olisi pitänyt varata ja maksaa etukäteen, enkä ollut sitä tehnyt. Onneksi bussiin mahtui yksi Suomineitokin. Selostus bussissa tapahtui venäjäksi luonnollisesti, mutta myös englanniksi tuli sama selostus. Kohteliasta :) 150 km matkalla maisemat muuttuivat vuoristosta ja vehreistä maisemista toisenlaiseksi.


Perillä oli viisi tuntia aikaa shopata. Ja ehdinkin mä.Tosi kivoja juttuja. Esim. yhden Armanin hatun löysin hintaan 25 eur. Sen ovh oli 210 eur, voi sanoa että tuli hyviä ostoksia. Sandaalit, alusvaatteita, biksuja, sporttivaatteita..


Ystävällinen opas kantoi ostokseni bussiin kuin Pretty Womanissa konsanaan :) Kiva päivä ja siihen päälle oli pakko saada jotain hyvää välipalaa.


Nyt suihkuun ja dinnerille.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Wau, mä haluan tuonne! En ole tiennyt tuollaisesta paikasta. No, mä olin Sisiliassa viimeksi vuonna 2010 ja silloinkin lyhyellä visiitillä taorminassa (2pv). Hyvin olet shoppaillut.

    VastaaPoista
  2. Etsivä löytää. Tätä ei ehkä silloin ollut vielä. On kuulemma avattu 2-3 vuotta sitten. Mä harrastan aina outlet shoppingia!

    Ihania juttuja :) Matka edestakaisin maksoi vain 20 euroa.

    VastaaPoista