Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.7.2013

Reissu varattu

No nyt se on varattu! Sisilian reissu Ou jee! En malta odottaaMutta eipä sitä kauaa tarvitsekaan odottaa! Lähtö on tiistaina
Me käytiin tänään kaupungilla syömässä ja vähän asioillaAkateemisesta lähti mukaan kesälukemiseksi nää kaksi kirjaaInferno tulee reissuun ja Maria Montazami jää kotiin odottamaanSiitä mä voin opiskella ruotsia ja fiilistellä kuviaMaria on jotenkin ihanan höpsö ja ihanaJa kirja on tehty hauskasti eri juhlatilanteiden ympärille

5 kommenttia:

 1. Molto bene, Hanna. Mihin päin menet? Jos tarvit vielä vinkkejä tms. niin kysy ihmeessä. Olen asunut Sisiliassa yhden syksyn ja käynyt lomalla useaan kertaan. saari on suht tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grazie mille :) Naxos ois kiikarissa. Ja sieltä haluun käydä Corleonen kylässä, Etnalla ja jos on hyviä shopping ja museo ja ravintola vinkkejä niin laita mielellään! Tai joku kiva ja kaunis must Go paikka!

   Poista
 2. Corleone ja Etna ovat must see ja Naxoksen lähellä Taormina, jossa ihania antiikkiliikkeitä, saattaa tehdä löytöjä. Olen itse ostanut sieltä kynttilänjalan. Parhaat shoppailumahdollisuudet ovat Cataniassa ja kannattaa mennä julkisilla sinne. Kehoitan pieneen extra varovaisuuteen Catanian kaduilla, valitettavasti siellä on skoottereilla ajavia varkaita riesaksi asti. Älä ota koko omaisuutta mukaan :)

  Tuolla puolella Sisiliaa museoista tunnen ainoastaan Museo Del Giocattolon, lelumuseo/lapsuusmuseo. Se on Cataniassa, Piazzale Asia:lla, muistaakseni. Oli vähän sekava, ainakin vuonna 2006. Ehkä joku taidemuseo tai historiamuseo voisi olla kiinnostavampi. Castello Ursino & Museo Civicoa on kehuttu.

  VastaaPoista
 3. @Johanna
  Ja sitten mä löysin Palermon ja Corleonen läheltä yhden Outlet Villagen! Onko sulla niistä kokemusta? Tai hyviä Outletteja muuten siellä?

  VastaaPoista
 4. Ciao Hanna,

  En osaa sanoa Sisilian outleteistä mitään. Gardan lähellähän on loistava, joten jos sama meininki on Sisiliassa, niin uskon olevan hyvä. Mutta, Cataniassa on katumarkkinat (kysy vaikka oppaalta minä päivänä) ja siellä olen itse tehnyt hienoja löytöjä, mm. kenkiä tehtaan paketeissa, muutamalla hassulla eurolla. Katumarkkinat on yleensä Italiassa ja Sisiliassa muutenkin hyviä ostospaikkoja, erityisesti keittiötarvikkeita ja kenkiä. Mun arkikäytössä olevat ruokailuvälineet esim. on Sisiliasta, Cefalun katumarkkinoilta.

  VastaaPoista