Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.2.2011

Biotherm Skin Ergetic

Haksahdin :) Viime viikon Suunnon tilaisuudessa esiteltiin Biothermin tuotteita ja saimme tällaiset ihanuudet lahjoiksi.


L'orealin lahjamme Suunnon tilaisuudesta
Must haves ja näytteet
Suunnon tilaisuudessa esittelyssä oli myös Biothermin vartaloöljy, jota oli aivan pakko hakea heti seuraavana päivänä Stokkalta. Luin jokin aika sitten arvostelun eri öljyistä, mutta en tullut kuitenkaan sellaista hankkineeksi. Iho on mennyt näissä pakkasissa niin kuivaksi. Öljy oli ihanaa, ihanan sitruunaisen tuoksuinen ja virkistävä! Suoranainen pelastus! Olen laittanut sitä suihkun jälkeen kosteusvoiteen joukkoon ja auttaa loistavasti. 


Toinen must have, mistä jo hehkutin torstaina oli Skin Ergetic seerumi. Sen luvattiin poistavan väsymyksestä johtuvat ikääntymisen merkit. Tuote on tuorekosmetiikkaa ja luonnonmukaisuushan on aivan mieletön trendi nykyään. Okei, kosmetiikkateollisuus nyt voi sanoa mitä vain ja totuus on ehkä jotain muuta, mutta ihana tämä tuote joka tapauksessa on. Tykkään läträtä purkkien kanssa ja tuoksu tässäkin on ihana. Seerumissa peräti 99 prosenttia on luonnon raaka-aineita. Stokkan ystävällinen myyjätär antoi minulle lisäksi näytteinä päivävoiteen ja pieniä Age Fitness näytteitä. 

4 kommenttia:

 1. Kunnosta huolehtiminen on itsestä huolehtimista. Itsestä huolehtiminen on hyvinvointia. Hyvinvointi tuo iloa. Ja ilo tuo voimaa jaksaa jatkaa.
  Nimimerkki vartalorasvojen (buttereiden) suurkuluttaja, joka luottaa Biothermiin, Clarinsiin, Cliniqueen, mutta myös Johnssonin vauvaöljyyn ja Erisanin yleisvoiteeseen.
  Merja UK

  VastaaPoista
 2. Ihan totta, allekirjoitan saman!

  VastaaPoista
 3. Noi lahjat ovat olleet aivan superihanat ja hyvän tuoksuiset! Jopa Teppo kommentoi, että se rasva on ollut sen kasvoille todella hyvä (hän oli testanut sitä salaa)... :D Hänellä on ollut hieman ihottumaa otsassa ja tuo toimi siihen.

  VastaaPoista
 4. Niin ovat ihania, mulla ei ole hetkeen ollut Biothermin tuotteita. Sitä aina jämähtää johonkin tiettyyn merkkiin. Olen tosi pitkään käyttänyt Cliniquen, Helena Rubinsteinin, Dermalogican ja Elisabeth Ardenin tuotteita. Tulipa taas huomattua että vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista