Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.2.2011

Sunnuntaitreenit Elite Trainersissa

Ulkona paukkuu pakkanen ja päätän liikkua tänäänkin sisällä. Treenaan taas Elite Trainersilla Ruoholahdessa ja vuorossa on rinta/olkapää/ojentaja treeni. 
Penkkiä ei tule yksin koskaan tehtyä, kun ei ole varmistajaa. Yleensä teen tasapenkin käsipainoilla, mutta tänään teen penkin tangolla kun varmistaja ja tsemppaaja löytyy talon puolesta. Niin siistiä! Toistoja tulee hyvin ja kädet huutaa hoosiannaa. Mahtava tunne. Kun oma usko ja voima loppuu, niin PT:n kannustaessa sitä taas ilmaantuu jostakin. Tänään oli hyvä treeni. Huomenna on varmasti aika hyvä tunne käsissä :)

Ja pitää vielä hehkuttaa että tässä paikassa on kyllä ehdottomasti paras treenimusa ja volyymit kunnolla kaakossa! Kunnon bilefiilis niin kuin salilla kuuluukin olla! Sports Lady tykkää!

Kuntosalivertailua tehdessäni ei ollut parempi kamerani mukana, joten nyt räpsin vähän lisää kuvia treenin lomassa. Alakerran Lounge on ehdottomasti esittelemisen arvoinen. Tässä siis kuvia vielä alakerrasta, mistä loungen lisäksi löytyy siis pukkarit, suihkut ja infrapunasauna. Ja lapsia on erityisesti ajateltu myös. Löytyy leluja, pelejä ja leffoja. Ei mikään "lapsiparkki" johon tungetaan monta lasta pieneen tilaan treenin ajaksi, vaan pehmeät tilavat sohvat jossa voi pikkuväkikin löhöillä ja katsoa leffoja tai pelata. 2 kommenttia: