Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.2.2011

Hiihtokoulua lapselle ja ihanat kengät

Hieno päivä! Aamulla lähdimme "Lasten Maahan" ja laskimme hetken rattikelkalla mäkeä alas. Sitten suksivuokraamoon hakemaan minikokoiset varusteet lapselleni. Megasöpöä.. Monot kokoa 28 ja ihan pienet sukset ja kypärä. Ja rinteeseen. 


Lasten pikkurinteessä toinen lasku
Lasta neuvoessa sai todella käyttää käytännön esimerkkejä. Ilokseni osasin häntä neuvoa vaikka en mikään hiihdonopettaja olekaan. Ensimmäisen laskun laskin lapsi jalkojen välissä. Seuraavan laskun hän laski itse. Ja sitä seuraavan.. ja sitä seuraavan. Hissistäkään emme tipahtaneet kertaakaan. Ja ensimmäistä kertaa tällä reissulla näissä pakkasissa tuli lämmin. Ai että olin onnellinen ja ylpeä ja lapselle jäi tosi hyvä mieli!


Kävimme laskemassa itse vielä muutaman laskun isommissa rinteissä aikuisten kesken, ja melko kova tuuli kyllä oli. 
Päiväni kruunasi nämä upeat kengät, jotka olivat ainoat kaupungissa ja juuri kokoani! 

2 kommenttia:

 1. Kiva päivä teillä on ollut! Ja lapsikin onnistuneesti mäessä mukana!

  Tänään kaupasta mukaani tarttui jumppapallo. Aikomukseni ei ollut sitä ostaa, mutta ostimpa kuitenkin. Paraikaa kun talvilomalla olen mökillä, niin tänne se on oiva väline. Luisteluhiihtoa harrastan, mutta pakkasraja siinä lajissa menee siinä -15 huiteilla, joten yksi hiihtopäivä lomaani on vasta mahtunut ja se oli tänään.

  Toki mökillä on monenlaista hommaa on, puunkantamista, lumitöitä, jne. Mutta nyt kaipailenkin jumppapallo-ohjeita, jotain netistä löytyikin. Mutta olisiko mahdollista saada jumppapallotreenipostausta?

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Tykkään myös tehdä jumppapallolla kaikenlaista treeniä. Se on ihan loistoväline! Ehdottomasti on mahdollista saada sellainenkin postaus. Heti kun saan treeniseuraa kuvaamaan liikkeet :)

  Mukavaa mökkilomailua.

  VastaaPoista