Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.2.2011

Millainen oli HYPOXI treeni?

Eteläespan studion vastaanotto
Minulla on klo 11.00 varattu aika Eteläesplanadin (eteläespa 22, 2. krs) HYPOXI studioon. Sisäänkäynti on Samratin/Vespan pihan perältä. 


Tässä juoksumatolla teen päivän treenin.
Testaan tänään juoksumatolla tehtävää rasvanpolttotreeniä. Vaihdan pukuhuoneessa ylleni ensin "aluspuvun" ja laitan samalla sykemittarin lähetinvyön, jonka saan puvun kanssa. 


Aluspuku
Ilmatiivis puku puetaan ylleni laitteen vieressä. Sitten lenkkarit jalkaan ja juoksumatolle. Puku on tiukka ja tuntuu hyvin ilmatiiviiltä. Vatsan kohtaa puristelee treenin aikana pyöreät kennot puvun sisällä, tuntuu hassulta. Puku ei kuitenkaan ahdista vaikka se on aivan tiivis. Aloitan rauhallisella kävelytahdilla. Kävelyvauhtia nopeutetaan vähitellen ja treenin aikana lisään myös maton kaltevuutta. Kävelen siis koko 30min treenin. Syke nostetaan treenin lopussa 180-ikä, eli 146:een minun tapauksessani. 
Sports Lady Vacunaut -laitteessa
Puolen tunnin treenin jälkeen on todella hiki. Naamani ja hiukset säilyvät sen verran hyvinä, että selviän "pikasuihkulla". Tämä treeni on tarkoitettu lähinnä miehille, mutta pajon naisetkin sitä tekevät. Pyörien etu tähän verrattuna on se, että koko alakroppa on tiiviissä tilassa, kun tässä taas kaikki kohdistuu keskivartaloon. 


Normaalisti tunnin kävelylenkillä energiaa kuluu minulla 250 kcal, tässä treenissä kaloreita voi palaa 600-700. Tosin rasvanpoltto ja  laihtuminen ei perustu energian kulutukseen. Lisää HYPOXIsta voi lukea heidän sivuiltaan.


Tässä laitteessa rasvanpoltto kohdistuu lantiolle, reisiin ja pakaroihin. 

L250 laite, jossa fillaroin palauttelut ja testaan miltä tämä tuntuu.
Siisti treeni, voisin kyllä innostua tästä :) Saan hyvät "jälkihoito-ohjeet", kuinka toimia treenin jälkeen. Vettä pitää juoda paljon. Olo on hyvä ja pirteä nyt parin tunnin kuluttua. On treenannut olo, muttei tunnu lihaksissa. Luulen että tällä treenillä/hoidolla on minuun piristävä vaikutus. Ja se on plussaa varsinkin talvipimeään aikaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti