Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.2.2011

Hieno ilta Suunnon Eventissä

Iltapalaa, hyvinvointijuttuja ja Suunnon uusia tuulia. Kuntotestausta, treenit Elixiassa ja infrapunalöylyt. Uusia tuttavuuksia ja live-tapaamisia. Siinä illan kulku pääpiirteittäin! 


Ja voi upeaa mikä ilta! Suunnon tapahtuma järjestettiin meille bloggaajille Salmisaaren Elixiassa. Suunnon ihanat naiset olivat loihtineet tarjolle tervellistä iltapalaa. Harvoissa tilaisuuksissa on sellaista ruokaa tarjolla, mitä voi hyvällä omalla tunnolla nauttia. Loistavaa. Tilaisuus oli ihanan lämminhenkinen ja oli upeaa tutustua uusiin ihmisiin!
Yksi illan tähtiesiintyjistä oli Annakaisa Vääräniemi, joka kertoi painonpudotusprojektistaan. Hän pudotti painoaan 128 kilosta 62 kiloon. Projekti alkoi syksyllä 2008 ja upean tavoitepainonsa hän saavutti heinäkuussa 2010. Aivan mielettömän upea saavutus. Mikä nainen ja mikä saavutus! Onnea Annakaisalle vielä!


Seuraavaksi L'orealin Jaana esitteli meille ihania Biothermin tuotteita, joita pitänee varmasti käydä hankkimassa :) Rakastan kaikkea tällaista hemmottelua ja varsinkin vartaloöljy vaikutti ihanalle kuivaan talvi-ihoon. Puhumattakaan seerumista joka taikoo väsymyksestä johtuvat ikääntymisen merkit pois. Must have! 
Ja sitten sokerina pohjalla: Suunnon kuulumisten päivitys! Saimme M5 sarjan sykemittarit.  


Valitsin kultaisen, eikö ole ihana!


Suunnolla on netissä loistava Movescount palvelu, jonka kanssa saa synkattua sykemittarit. Pitää perehtyä tarkemmin ohjelmiin ajan kanssa ja alkaa hyödyntää niitä omissa treeneissä! Mittariin voi ladata sieltä erilaisia treeniohjelmia ja tämä ihana kapistus auttaa treenissä ja vielä antaa palautteenkin. Uusi juoksukaverini!
Tilaisuuden jälkeen menimme salille tekemään kuntotestit uusilla mittareillamme. Kuntotasoni oli "Erinomainen". Hyvä hyvä! Sitten jäimme osan kanssa vielä venyttelemään ja toiset kävivät salilla huhkimassa. Ihan fantastinen ilta. Ihania uusia tuttavuuksia, liikuntaa ja hyvää oloa. Siinäpä hyvät ainekset torstai-illalle!Kotiinviemiseksi pienet bagit, missä oli Suunnon erilaisia tuotteita, Biothermin puteleita, Elixialta viikon treenit ja kaikkea muuta kivaa. 
Sports Lady kiittää Suuntoa, Elixiaa, illan esiintyjiä sekä kanssabloggaajasisariaan. Oli mahtava tutustua! 

10 kommenttia:

 1. Oli Hanna tosi kiva tavata, ja kiva, että viihdyit! Kivoja treenejä uuden treenikaverin kanssa, jään seurailemaan blogista ja tietenkin Movescountista myös! :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä mahtava ilta! :) Kiitos sinulle ja nähdään pian uudestaan! <3

  VastaaPoista
 3. Aku: Niin oli, kiitos vielä! Tosi hyvä mieli jäi illasta!

  Helene: oli ihan tosi mahtava tutustua ja nähdään pian taas :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle tästä loistavasta blogista!
  Olen itse alottamassa ravintokuntoutumiseni tosi tarkoituksella ( ei enää laihdutuskuurijojoilua kiitos) ja tämä toimii loistavana tukena.
  Laskin mm. oman kulutukseni neuvomallasi tavalla ja järkytyin kuinka paljon liikaa olen syönytkään.

  Toivoisin,että kertoisit enemmän näistä superfoodeista sekä onko sinulla vinkkejä kuinka paljon noita leseitä yleensä päivää kohti kannattaa syödä? (Syön noin 20 g kuitua päivässä)

  Sulla on täydellisen näköinen kroppa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kommentistasi. Hienoa että olet saanut apua jutuista!

  Superfood juttuja on varmasti tulevaisuudessa luvassa. Olen niistä tosi innoissani.

  Kuitujen saantisuositus on päivässä 25g ja hyviä lähteitä ovat täysjyväviljatuotteet, kasvikset, hedelmät, pähkinät, puurot, leseet jne. Kuidut tukevat erinomaisesti painonhallintaa ja ovat hyvin terveyttä edistäviä. Itse laitan leseitä reilut 2 rkl iltarahkan joukkoon.

  VastaaPoista
 6. Mahtava blogi sinulla!
  Tähän jää koukkuun.
  PS: Kiitos myös täältäkin antoisasta tapaamisesta. Ehkä törmäämme uudelleen vielä.

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla Ak, kiitos :) Nähdään ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 8. Heips. :) Mäkin nappasin sen kultaisen Suunnon matkaan, ihan paras!! Ainoa mikä nyppii on se, että joutuu odottelemaan ainakin maanantaihin ennenkuin pääsee kokeilemaan M5:sta juoksun tositoimissa tuon oikean jalan takia... Mutta kiva oli lukea postauksesi siitä, että ilmeisen hyvä ja toimiva juoksukaveri saatiin! :) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 9. Moikka Pinkki Pingviini! Nyt pitää vielä perehtyä miten sen saa synkattua movescountin kanssa. Aion tehdä sinne itselleni juoksuohjelman. Katsotaan miten käy. Oli kiva nähdä torstaina. Tsemppiä juoksutreeneihin ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Moikka Pinkki Pingviini! Nyt pitää vielä perehtyä miten sen saa synkattua movescountin kanssa. Aion tehdä sinne itselleni juoksuohjelman. Katsotaan miten käy. Oli kiva nähdä torstaina. Tsemppiä juoksutreeneihin ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista