Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.2.2011

Sports Ladyn testissä tänään HYPOXI

Menen tänään testaamaan HYPOXI hoitoa. 


HYPOXI on yksi tapa muokata kohdennetusti kehon ongelmakohtia kuten rasvakertymiä lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. Menetelmän luvataan vähentävän myös tehokkaasti selluliittia. Patentoidussa HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja halutuille kehonalueille kohdistettava vaihteleva ilmanpaine. Huippu-urheilijat käyttävät HYPOXI:a lihaspalautukseen suorituksen jälkeen. Palautusohjelmaksi riittää 15 minuuttia. 


HYPOXI tarjoaa tehokkaan tavan muokata kehoa kohdennetusti, ilman sivuvaikutuksia, hankalia dieettejä tai toipumisaikaa. Se on siksi luonnollinen vaihtoehto esim rasvaimulle tai laseripolyysille. HYPOXin luvataan pienentävän kehon ongelmakohtia 3 kertaa enemmän verrattuna liikunnan avulla saatiaviin tuloksiin. Sillä voi kuulemma myös saavuttaa kauniimman ja elinvoimaisemman ihon. Parhaisiin tuloksiin pääsee kolmella viikottaisella käynnillä. 


Riippuen ongelmakohdasta heillä on erilaisia vaihtoehtoja. Päärynävartaloinen henkilö voi hoitaa ongelmakohtia joko pyöräilemällä pystyasennossa tai makuuasennossa. Pystyasennossa on mukava samalla lueskella ja makuuasennossa voi katsoa telkkaria. Omenavartaloisella henkilöllä vatsaa ja vyötärönseutua voidaan muokata Vacunaut -laitteella. 30min juoksumatolla puku päällä ja keho polttaa 3-4 tehokkaammin asvaa kuin tavallisella liikunnalla.


Raporttia tulossa myöhemmin miten meni ja miltä tuntui? Innostunko hoidosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti