Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.2.2011

Sports Lady goes Elite Trainers, kuntosalivertailu

Soitan Elite Trainersiin ja varaan ajan tutustumiskäynnille. Palvelu on erittäin ystävällistä jo puhelimessa, ja tulee heti hyvä fiilis paikasta. Sovimme, että tehdään minulle kuntotestit samalla kun menen käymään. 


Elite Trainers löytyy Porkkalankadulta 7 A osoitteesta. Se on vastapäätä Ruoholahden kauppakeskusta, helppo löytää. Aukioloajat ovat loistavat: arkisin 6-22 ja viikonloppuna 10-17. Elite Trainesilla on myös toinen paikka Pohjoisrannassa osoitteessa Kanavanranta 11. 


Ensin kierretään tilat. Alakerrassa on viihtyisä Lounge, missä voi rentoutua hierovissa tuoleissa. Infrapunasauna löytyy myös alhaalta ja pukuhuoneet. Naisten pukuhuoneessa on kaikenlaista tarvittavaa purkkia ja putelia. Tilat on tosi kivasti sisustettu. Aulassa on vielä kahviautomaatti. 


Kun treenikamat on vaihdettu, menemme yläkertaan (katutasoon), jossa on kuntosalin puoli. Heillä on uudet Technogymin laitteet ja Wellness system. Kaapissa on vitaminoituja vesiä. Wellness Systemsin avulla ohjaajat voivat helposti tallentaa henkilökohtaisen harjoitusohjelman jokaiselle jäsenlle, seurata heidän tuloksiaan ja kehitystään sekä olla yhteydessä jäseneen monilla eri tavoilla – ilman että hänen tarvitsee kirjoittaa mitään paperille! Suurin osa tiedoista tallennetaan automaattisesti ja digitaalisesti.

Kun käyttäjä asettaa TGS avaimen laitteeseen säädetään kaikki juuri hänen ohjelmansa mukaisesti ja hän voi helposti säätää matkaa, vauhtia ja vastusta.
Voit myös valita että joillekin käyttäjille rajataan vastusta – esim. henkilöille joilla on fyysisiä ongelmia – niin että he eivät liikarasituksen vuoksi saa vammoja. 

Kaikki harjoitustiedot tallennetaan Wellness Systemiin kun asiakas harjoittelee. Toistot, sarjat, vastus, vauhti, vastus, jne.

Ei tarvita siis lappuja ja treenipäiväkirjoja. Sen sijaan, että asiakkaalle vain tökätään avain käteen, treenari tarkistaa sieltä tietoja samalla kun treenaa asiakasta. 


Aloitamme kehonkoostumusmittauksella. Sitten lämmittelen hetken soutulaitteella ja aloitamme kuntotestauksen lihaskuntotesteillä: vatsat, selkä, yläraajat (pystypunnerrus laitteessa), alaraajat (kyykkyä tangolla) ja loppuun tehdään 500m matka soutulaitteella. Saan hyvät tulokset, vitosen luokkaa kaikki. Soutu olisi voinut mennä nopeammin. Ja sitäpä pitääkin juuri kehittää, kovempaa aerobista treeniä. Tämän päätin jo juostessani Puolan kisakonetta kiinni Arlandassa. Verenmaku suussa ei ole aina kiva mennä, sille on tehtävä jotain. Hyvät olivat siis tulokseni kuntoilijalle, urheilijoiden tuloksiin jos verrataan, se onkin sitten eri asia :) 


Paikka on tosi kiva. Kodikas, tyylikäs ja siellä on hyvä meininki. Tässä paikassa on siis ideana se, että salilla on jatkuvasti personal trainer asiakkaiden apuna. Halutessa saa myös henkilökohtaisia ohjauksia, jolloin muut samaan aikaan treenaavat eivät voi käytää sinun pt:täsi samaan aikaan. Treenaajat ja treenarit juttelevat kaikki keskenään ja tämä on juuri sellainen ihana paikka missä jengi puhuu toisilleen! Kaikki tuntevat toisensa. I like. Tässä paikassa todella keskitytään asiakkaisiin. Tämä on todellista luxusta normisaleihin. Ja paikka onkin profiloitunut siihen suuntaan. 


Koska jokainen ihminen on erilainen, suunnitellaan jokaiselle henkilökohainen harjoitusohjelma ja myös ravitsemukseen saa ohjeita. Kuntotestejä he tekevät myös. 


Testien jälkeen jään tekemään vielä oman treenin ja saan hyviä neuvoja. Pohkeet saavat kyytiä, kun saan vinkin miten kannattaa liike tehdä. Ja lisää painoa huudetaan laittamaan. Tämä on juuri se, missä kaipaan ruoskijaa. Super! Yksin kun treenaa, ei tule painoa laitettua niin paljon kuin pitäisi. Vaikka kuvittelenkin treenaavani aina täysillä ja hampaat irvessä, niin taidan kuitenkin useimmiten olla siellä mukavuusalueella. Nyt laitoin heti puolet enemmän ja vieläkin enemmän olisi mennyt... 


Seuraavana aamuna on sellainen olo, että nyt on treenattu. Toki minulla on se tekemäni uusi ohjelma, mutta pohkeet on kyllä aiemminkin tullut treenattua enkä ole hetkeen saanut tällaista tuntumaa niihin. 


Jaksan aina hehkuttaa sitä, kuinka omasta henkilökohtaisesta valmentajasta on hyötyä. Nyt oli hienoa päästä itse asiakkaan roolissa nauttimaan tällaisesta luxuksesta. Sports Ladya tulette vielä näkemään Elite Trainersilla! Kiva paikka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti