Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.2.2011

Sports Lady goes SUUNTO

SUUNNON edustaja lähestyi minua kutsulla heidän tapahtumaansa ensi viikolle, super. 


Illan ohjelma vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Ohjelmaan kuuluu asiaa mm. laihduttamisesta, kuntotestaamisesta ja muusta mielenkiintoisesta. Huippua päästä kuulemaan uudet kuulumiset ja ammentaa niistä ideoita omaan työhöni. Ja tietenkin jakaa ne sitten teidän kanssanne!
Kävinkin jo etukäteen rekisteröitymässä Suunnon Movescount -palveluun, jota sitten hyödynnämme tapahtumassa. 

4 kommenttia:

 1. Oot aivan ihana kun jaksat kirjoitella päivittäin! Sun blogi motivoi liikkumaan ja on muutenkin aivan mahtava. Vaikutat niin hyväntuuliselta ja energiseltä ihmiseltä :) Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, se sai hyvälle mielelle :)

  Se onkin niin parasta jos voin välittää eteenpäin sen ilon ja hyvän mielen mikä liikkumisesta tulee! Tykkään tästä hommasta vaan niin paljon että se sitten välittyy onneksi teksteistä teillekin!

  Tähän maailmaan mahtuu niin paljon turhasta rutisevia ihmisiä, siihen menee liikaa enrgiaa. Kannattaa siis käyttää energia positiivisemmin ja voi itsekin paremmin. Siihen itse pyrin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen tulossa tonne samaan Suunto-tilaisuuteen. Nähdään siellä! :)

  VastaaPoista
 4. Moi Helene! Kävin katsomassa blogiasi, se on tosi mielenkiintoinen ja sain vaikka mitä vinkkejä sieltä! Ja olet tehnyt upean elämäntaparemontin, mahtavaa! Kiva nähdä torstaina :)

  VastaaPoista