Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.2.2011

Hypoxiin

Ihanaa, uusi tukka. Riitta loihti taas vaalean värin minulle. 
Mahtavan aurinkoista perjantaita kaikille! Ja tervetuloa myös uusille lukijoille! Viikonloppuni menee treenatessa toisia, omissa tanssitreeneissä ja omissa treeneissä salilla. Vihdoin pääsen myös salillekin. Kädet olivat niin jumissa lapsen hiihtohississä kuskaamisesta, että en voinut pariin päivään kuvitellakaan ottavani painoja käteen. Mutta huomenna taas treenaamaan. Tänään menen nautiskelemaan Hypoxin ihmeitä tekevästä vaikutuksesta. Eilen olin myös, ja hoitokokonaisuudestani luvassa juttua lähiaikoina.

4 kommenttia:

 1. Olen 20-vuotias tyttö joka reenaa kovaa tähtäimenä kesällä juostava maraton.Mietiskelin tuossa tuota ravitsemuksellista puolta.Liikkumisasioissa minulla on hyvä valmentaja,mutta ruokapuolella molemmat ovat vähän "itseoppineita" ja yritämme keksiä kokoajan uusia ideoita ruokavaliota parantaaksemme.Syön perusterveellisesti; vähärasvaista,kiinnitän huomiota ettei tule am´hmittua hirveästi hiilareita vaan myös proteiinia,täysjyvää jne..Olisiko sinulla jotain ideoita erityisesti aamu /& ilta puuron/rahkan korvikkeeksi? painoo pitäisi myös saada vähän alas,on nuo lihakset jääny hieman peittoon ja olisi kiva kesää kohden ne saada esiin,muutaman kilon painon pudotukseenkin otetaan vinkkiä ;)

  VastaaPoista
 2. Nämä Hypoxi-kokemukset kiinnostavat kyllä pitkällä tähtäimellä.

  VastaaPoista
 3. Kokeilen itse nyt yhdistelmähoitoa ennen Thaimaan lomaamme. Ehdin käydä niissä 10 kertaa ennen reissua. Siitä tulossa erillinen postaus sekä tarjous myös blogin lukijoille!

  VastaaPoista
 4. Katsotaan jos saisin kehiteltyä aiheesta jonkin postauksen. Ihan perusohjeena tietysti: syö vähemmän kuin kulutat. Jo 500 kcal päivittäisellä vajeella paino putoaa puoli kiloa.

  Ja tunnisteista löydät myös ravintoon ja ruokapäiväkirjaan liittyviä juttuja sekä reseptejä. Siellä on myös joitain smoothie reseptejä, mitkä ovat hyviä aamupala ja iltapala vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista