Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.2.2011

Sports Lady testaa: Green coffee

Sports Ladyn pakkastorstai alkaa Green Coffee'lla. Testaan tuotetta pari viikkoa ja heti voin kyllä kertoa rakastuuneeni tähän tuotteeseen. 


My Green Coffee 
Nimestä päätellen maku olisi kai kitkerä, mutta yllätys on suuri. Kupissa on ihanan makuista kahvijuomaa ja tekee mieli kyllä heti juoda toinenkin kupillinen. Mutta yksi saa riittää. Yleensä olen aloittanut aamuni keittämällä 6 kupillista kahvia (Ja kyllä, olen juonut kaiken).


Paketissa on 14 annospussia. Lisään siis pussillisen kahvijauhetta kupilliseen kuumaa vettä, ihan kuin pikakahvin.  Kahvi tulee juoda 15min ennen aamiaista. Päiväannos on 1 kupillinen. Kahvin joukkoon voi halutessa laittaa maitoa, mutta mielestäni se ei sitä kaipaa. Yhdessä annoksessa on 0.01 kcal, proteiinia on 0.04g, rasvaa 0.06g, hiilaria 0.02g. Tuote sisältää kofeiinia. 


Mitä on Green Coffee?


Green Coffee for Slimmers on australialainen 100% luonnontuote. Se valmistetaan paahtamattomista luomukahvipavuista. Lisäksi se sisältää kasvisuutteita. Siitä saa myös tärkeitä antioksidantteja. Vihreä kahvi vähentää nälän tunnetta ja auttaa syömään pienempiä annoksia. Sen myös luvataan piristävän koko päiväksi. 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä, mutta hinta on hurja! :o

  VastaaPoista
 2. ihana löytö tämä blogi :) tsemppaa muistamaan sitä, kuinka tärkeää on voida hyvin ja syödä terveellisesti.

  VastaaPoista
 3. Pitänee sitten ostaa tuota kaapiin ja testata. Josko läskit katoaisivat itsekseen.

  VastaaPoista
 4. Moikka Suppu! Tavallaanhan se kuulostaa hurjalta, mutta kupillisen hinnaksi tulee 2,80 eur. Latte maksaa kahvilassa yli 3 euroa, samoin muut erikoiskahvit... Karkeista puhumattakaan :) Ja tätä juodaan se 1 kuppi päivässä..

  VastaaPoista
 5. Ilkka: kahvin luvataan vähentävän ruokahalua ja varsinkin makealle persot ihmiset ovat saaneet tästä apua painonhallintaan. Kokeile mitä tapahtuu ja raportoi mulle :) !

  VastaaPoista
 6. Kiitos mursuliina :) Kyllä sitä huomaa loman jälkeen oikein kaipaavansa niitä terveellisiä elintapojaan, jos menee lomalla herkuttelun puolelle. Olo vaan on niin paljon parempi kun syö terveellisesti ja liikkuu!

  VastaaPoista