Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.2.2011

Extreme Run 2011 - 15km rata täyttä tuskaa
Ilmoittauduin Extreme Runille, joka järjestetään Vantaalla toukokuussa. Joukkueemme (kollegoitani PT-koulutuksesta) "Persreenarit" osallistuu siellä hupisarjaan, mutta luulenpa että 15km:n via dolorosa myös hupisarjassa tarjoaa jo kokeneemmallekin urheilijalle haasteita. 

15 kilometrin matkalla on 33 ylitettävää, alitettavaa tai kierrettävää estettä. Kilpasarjassa jokainen este on ylitettävä, mutta huumorisarjassa saa esteiden ylityksen valita oman kuntonsa mukaan. Kilometrimäärä ja reitti on kuitenkin kaikille sama.

Matkan varrella on mm kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat"; vettä syöksevät tykit, ylitettävät autonromut, vesiesteet ja läpi ryömittäviä putkia. 

Olen alkanut rakentaa itselleni harjoitusohjelmaa tätä 15km juoksua varten, aikaa on 14 viikkoa (joista 2 menee reissussa, jaksanko Thaimaassa siellä kuumuudessa juosta...?). Ja siis mainittakoon, että juossut en ole aiemmin. Huvikseni olen saattanut jotain intervallitreeniä juoksumatolla tehdä, mutta puolta tuntia pidempään en ole siis mennyt kävelyvauhtia kovempaa matolla. Naisten kympin vedin joskus kylmiltäni ja keskisyke taisi olla 165 10 kilometrin matkalla... Ongelmani nyt vain on se, että haluaisin tehdä niin paljon muutakin: tanssia, punttitreeniä, kahvakuulaa, funktionaalista treeniä, TRX:ää, lihashuoltoa... Just name it. Jostain on vähän nyt luovuttava, ja rakennettava ohjelma niin että hapenottokyky paranee ja saan vauhtia lisää. 

Kaikkeen sitä tulee lähdettyä, seuraavana päivänä pitäisi olla iskussa Show Tanssin SM:ssä Espoossa, jossa joukkueemme kisaa sunnuntaina. 

4 kommenttia:

 1. Tämä projektisi kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
 2. Tulen raportoimaan miten juoksuharjoitukset edistyvät :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa meidän PersReenareiden eliitti-porukkaan. Koitan itse reenata niin ettette joudu minua koko reissua kantamaan ;)

  VastaaPoista
 4. Jee ihan mahtavaa! Viikonloppuna ekat yhteistreenit sitten!

  VastaaPoista