Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.2.2011

Sports Lady HYPOXI yhdistelmähoidossa, Thaimaaksi kuntoon

Tiesin että haksahdan tähän. Olen niin intona kaikesta uudesta hauskasta. Thaimaan reissumme lähenee ja biksut on kohta vedettävä ylle. Kunnes lentomme nousee ilmaan, testaan HYPOXIn yhdistelmähoitoa (ihonkiinteytys ja rasvanpoltto) ja katson mitä se minussa saa aikaiseksi. Paraneeko ihoni, häviääkö katkenneet verisuonet ja muut muhkurat, montako senttiä reisistä ja takamuksestani liukenee hoidoissa. Ehdin käydä 10 kertaa hoidoissa ennen matkaamme. Ja lupaan koko hoitojakson aikana olla syömättä mitään herkkuja. Ja noudatan omaa ruokavaliotani. 


Torstaina olin ensimmäisessä hoidossani Etelä-Espan Hypoxi studiossa. Aloitimme arvioinnilla, minkä perusteella hoidot minulle suunniteltiin. Minut myös punnittiin. Vyötärönympärys, lantio ja jalkojen paksuus mitattiin.  


Sitten pukeuduin kokopukuun, joka on ilmatiivis. Makailin HDC-laitteessa (Hypoxi Dermology Comfort) ilmatiiviissä puvussa 20min. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta... se auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon. Puvussa on samanlaisia pikkuisia ilmakuplia kuin "juoksupuvussakin" (mitä testasin juoksumatolla), jotka puristelevat keskivartaloani ja aktivoivat pintaverenkiertoani ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita ja nestettä.


Nyt kun yhdistetään äskeinen fillarilla polkemiseen, se sopii erinomaisesti tukemaan rasvanpolttoharjoittelua. Rentoutumisen jälkeen siirryin siis polkemaan makuullaan fillaria, jossa alakroppani myös on ilmatiiviissä tilassa. Poljen 30min ja luen samalla tenttikirjaa. Laite kohdistaa rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin.

Perjantaina olin toisessa hoidossani. Torstain jälkeen olo oli mainio. Aloitimme taas punnituksella ja sitten 20 minuutiksi puku päällä rentoutumaan. Ja sitten polkemaan. Tällä kertaa sain polkea pystyasennossa, mikä tuntui jotenkin tehokkaammalta. Poljin taas 30min. Pystyasennossa olevassa laitteessa  ala ja yli paine vaihtelevat, makuullaan olevassa fillarissa on eri systeemi. Molemmat ovat tosin yhtä tehokkaita tapoja. Myöskään tämänpäiväisen treenin jälkeen olo ei ollut hikinen. Eikä muutenkaan uupunut. Viikonloppuna pääsen onneksi kuitenkin taas urheilemaan ja maanantaina on seuraava hoito. 


Toimiiko HYPOXI, onko tämä helppo tapa saada upea takamus ja sirot sääret? Sen kuulette maaliskuun alussa, kun lentomme Thaimaaseen starttaa. Ehdin käydä yhdistelmähoidoissa 10 kertaa ennen lähtöämme. Urheilua en tosin aio lopettaa :) Niinä päivinä kun Hypoxi hoitoja ei ole, voi urheilla normaalisti.


HYPOXI tarjoaa Sports Ladyn lukijoille kaksi ylimääräistä hoitokertaa. 


Tarjous 12 kerran Hypoxiterapiapaketteja (rasvanpoltto tai ihonkiinteytys/rasvanpoltto) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti