Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.12.2010

Arjen aromaterapiaa

Sen verran väsyneeltä alkaa jo naama näyttää tässä vaiheessa viikkoa, että nyt on saatava jotain piristystä :) Viikonlopustakin on tulossa melko rankka: tiukkaa opiskelua Personal Trainingin ihmeellisessä maailmassa ja sunnuntaina päälle vielä tanssiesityksemme joulujuhlassa.

Kaiken kiireen ja asioiden lomassa pistäydyn Lushissa hakemassa joululahjoja parille ystävättärelleni. Sieltä löytyy takuuvarmasti jotain ihanaa. Kivat lahjat löytyvät ja saan testattavaksi samalla itselleni "Bubblegum" -karkinmakean huulikuorinnan ja "Too Drunk" -suihkupommin. Täällä kaupassa on vaikka mitä ihanaa ja kannattaakin pyytää henkilökuntaa apuun. He osaavat tosi hyvin ehdottaa erilaisia idiksiä lahjoiksi ja samalla kertovat tuotteista enemmän. Saan taas ihan loistavaa palvelua ja lähden tyytyväisenä jatkamaan matkaani.


"Pikkujoulukaudella tulee helposti syötyä ja juotuakin liikaa. Sehän kuuluu kuvioon!" todetaan suihkupommin esittelytekstissä. Suihkupommien idea on se, että saippupalan näköinen suihkupommi laitetaan suihkun laittialle. Suihkun aikana voit nauttia eteerisistä öljyistä mitä "pommista" liukenee, ja olo paranee. En ole koskaan kuullutkaa tällaisesta. Hauska idea!

"Too Drunk" suihkupommi
 Esittelyteksti sanoo myös näin:
"Meillä kaikilla venähtää joskus pikkutunneille - valvomme myöhään, teemme harmillisia paljastuksia ja kadumme raskaasti seuraavana päivänä! Silloin kannattaa juoda reilusti vettä ja kokeilla tätä suihkupommia. Hengitä syvään piparmintun ja fenkolin eteerisiä öljyjä. Ne vievät pois pahan olon, ja villiappelsiinin tuoksu saa sanotut salaisuudet unohtumaan."

No tämähän sopii hyvin. Pitääpä odotella sitä seuraavaa kankkusta sitten. Mutta tämä ei kyllä ihan heti pääse testiin.

Toinen testattava tuote on "Bubblegum" huulikuorinta. Se sisältää ruskeaa sokeria ja jojobaöljyä. Öljy suojaa huulia kuivumiselta. Tuotetta otetaan sormenpäihin, hierotaan huuliin ja loput voi nuolaista ja nauttia tutusta purkan mausta. Tämän testaan kyllä jo tänään.
Huulikuorinta
No sitten oli pakko ostaa uutta suihkujellyä, sillä Calacas jellyni on jo lopussa. Se oli Halloween -kausituote ja nyt hyllystä löytyi toinen virkistävä suihkugeeli "Whoosh". Tämän luvataan herättävän unikeotkin. Samalla kun tämä tuote piristää, se pesee pois lian ja rasvan. Teksti varoittaa, että seuraavana aamuna saatat herätä jo viideltä. Katsotaan kuinka käy. Testasin tämän heti tänään salin jälkeen ja kyllä on ihana! Näillä Lushin tuotteilla saa tavalliseen arkeen luxusta, kun voi kesken normaalien arkirutiinien nauttia aromaterapiasta. Ja tämä suihkujelly todella piristi.
Uusi kaverini treenikassiin
Suihkun jälkeen laitan uutta "Vanillary" tuoksua. Pieni putkilo menee kätevästi meikkipussiin ja tuoksu on ihana. Tällä tuoksulla ei ole mitään tekemistä sen vanilja tuoksun kanssa, mitä teininä ostimme Body Shopista. Ei, tämä on ihana! Uusi lemppari tulee myös tästäkin.
Uusi favouritetuoksuni
En tiedä tuleeko tämä loistavan hyvä fiilis näistä aromaterapeuttisista tuotteista, vai hyvästä treenistä. Mäkkärin salaatista se ei ainakaan tullut. Treeni oli hyvä. Tein tänään jalat ja sen päälle tehokkaan intervallitreenin.


Kotona välipalaksi söin rahkaa, jossa joukossa "Marja-aronia -jauhetta" ja viime kesän pakastettuja mansikoita 100g. Tuli heti terveellisempi olo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti