Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.12.2010

Pumping Iron, Sports Ladyn leffasuositus

Haa, ihan loistava leffa. Tässä mahtava joululahjaidea salitreenistä pitäville ystäville. Erittäin viihteellinen. En ole ikinä kuullut Arnold Schwarzeneggerin puhuvan näin paljon kuin tässä dokkarissa!

1975 kaksi dokumenttiohjaajaa päättivät seurata viidesti Mr Olympia kisan voittanutta Arnoldia kohti kuudetta voittoaan, arkkivihollinen Lou "Hulk" Ferrigno kannoillaan.

Leffan alussa Arska treenaa balleriinan kanssa pousausta. Sitten Arska kirjautuu sisään Kaliforniassa legendaariselle Golds Gymille. Joku viisas on joskus sanonut että ei ole oikeaa tai väärää tekniikkaa treenata. Ukkelit Golds Gymillä eivät ihan näyttäneet treenaavan oikeilla suoritustekniikoilla mutta tulosta on kuitenkin tullut. Alataljaa kiskottiin siihen malliin että joku olisi voinut kutsua sitä hieman omintakeiseksi tekniikaksi. Mutta Arska voi treenata kuin Arska. Ja hyvää huomenta liike saa aivan uuden ulottuvuuden kun katson miten se tehdään tässä leffassa.

Sitten tulee "Hulk" kuvioihin. Hänen osuutensa alkaa sillä, kun hän tyhjentää noin 10 eri vitamiinipurkista päivän vitskut. Sitten salille penkkaamaan. Isi valmentaa häntä. Vertailun vuoksi välillä näytetään jotain pulleampaa ressukkaa salilla joka tekee hauiskääntöä väärin minikokoisilla painoilla...

Ennen kuudetta Mr Olympia voittoaan Arnold on jo nujertanut vastustajansa henkisesti ja käy vain nappaamassa voiton kotiin lavalta. Sports Lady antaa tälle leffalle täydet viisi tähteä! Tästä jäi niin leppoisa fiilis ja leffan lopussa kaikilla oli hyvä mieli. Ja itsellekin jäi hyvä mieli.


Kuinka Sports Lady pärjää isojen järkäleiden joukossa tänään, se kuullaan pian. Vai ovatko nämä pojat kaukana Kalifornian punttikarhuista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti