Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.12.2010

Kuntosalivertailussa Mayor's

"Perinteinen kuntosali. Ei hilavitkuttimia, ei pakkojäsenyyttä. Rehellistä rautaa ja rockia. Mayor's jatkaa Golds Gymin perinteitä Suomessa." Näin kerrotaan heidän sivuillaan. Plussaa tulee tässä vaiheessa jo siitä, että sali kertoo sivuillaan mikä on heidän käytäntönsä Personal Trainereiden suhteen. Kaikilta muilta saleilta olen kyseistä asiaa myös kysynyt, mutta täällä se onkin jo valmiiksi kerrottu. Hienoa!

Sisäänkäynti on kauppakeskuksen K-raudan vierestä ja 3. kerrokseen
Sali sijaitsee siis Ruoholahden kauppakeskuksessa. Respa aukeaa arkisin klo 14.00 ja muuten pääseen magneettikortilla sisään. Heille pääsee kertamaksulla myös! Pääsen tutustumiskäynnille ja palvelu on ystävällistä. Salilla on jo muutama punttikarhu treenaamassa ja pari naista minun lisäkseni. Pukkarit on yläkerrassa.

Naisten pukkarin sulostuttaja
Ylhäältä löytyy myös lämmittelylaitteet, venyttelytila ja muutama muukin laite. Lämmittelylaitteita on alle 20: crosstrainereita, juoksumattoja, pyörää, soutulaitekin. Mutta kaikki turha hienous näistä puuttuu. Tosin ei kai sitä salille jumppaamaan tullakaan, vaan rautaa nostamaan :)

Kuntosalilta löytyy kaikki mitä ikinä voi kaivata. Aloittelija saattaa ehkä pelästyä järeitä laitteita but I like! Tunnelma on mukava ja jengi juttelee toisilleen. Kai ne ukot vähän pitkään katsovat mitä tällainen hiirulainen siellä tekee pinkissä, toiset naiset ovat jykevämpää tekoa ;) Laitan normaalia enemmän painoja ja nousevat kumman hyvin. Johtuuko tsemppaavasta seurasta (kaikki irvistävät täällä, perfect!) vai musasta vaiko viikonlopun tankkauksesta. Anyway, hyvä treeni.

Tykkään ihan tosi paljon tästä mestasta. Rokki soi ja rauta nousee! Voisi kylllä soida vähän lujempaa. Normaalisti tykkään ihan erilaisesta musasta, mutta treenatessa on pakko olla kunnon mättöä, muuten ei rauta nouse. Omaa rahaa ei mene hukkaan kun ei tarvitse ladata omaan iPodiin hevimusaa, kun sitä soi täällä. Jees!

Jos olisin Ruoholahdessa töissä, treenaisin täällä. En SATSissa, en Elixiassa, vaan täällä. Piste.

Treenin jälkeen hehkeenä...
Seinällä on mainos vielä hieronnasta, en ehkä uskaltaisi mennä tälle, sillä minua "Spa-hierontakin" sattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti