Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.12.2010

Kuntosalivertailussa Porihalli

27 astetta pakkasta aamulla, nyt on hyvä mennä salille. Ulkona ei huvita tänäänkään liikkua.


Porihalli sijaitsee Paanakedeonkadulla, Porissa. Täällä olen koko viikon käynyt treenaamassa, sekä salilla että ryhmäliikuntatunneilla. Muutama sali on tässä kaupungissa tullut kokeiltua, mutta Porihallista tykkään eniten. Sali on tosi suuri, 5000 neliötä. Lämmittelylaitteita on viitisen juoksumattoa ja saman verran cross  trainereita ja fillareita sekä soutulaitteita. Kuntosalilaitteita on paljon. Technogymin laitteita on salin "suuressa osassa". Isomman salin puolella on suuret screenit ja telkkarit. Ylätastanteelta löytyy vielä venyttelyyn tilaa ja siellä on myös vatsoja ja selkää varten laitteita.Takana on pienempi sali "äijäpuoli", missä lääniä on kuitenkin sielläkin. Sieltä löytyy penkit ja tangot ja kahvakuulat. Mitään sen ihmeempää hifistelyä Porihallilta ei löydy, mutta kaikki tarvittava löytyy. Ryhmäliikuntasaleja löytyy Les Mills –studio, pilates studio, spinning studio sekä kiertoharjoittelusali. Sulkapallo sisältyy jäsenyyteen. Itse kävin maanantaina Funktionaalisessa jumpassa ja tiistaina Body Combatissa. Hyviä olivat molemmat tunnit ja Combatin vetäjä, Susanna, oli oikein energinen ja kiva vetäjä.


Salin vieressä on VIP pukutilat, jotka ovat uudehkot ja siistit. Niiden vierestä löytyy ”mini Spa” –tila, jossa on poreamme suihkuineen sekä höyrysauna. Pari hierovaa tuoliakin löytyy. Yläkerrassa on tavisten pukkarit. Takit ja kengät voi jättää myös jumppasalin edustalle, jos ei mene suihkuun treenin jälkeen.

Kiva yksityiskohta salilla on se, että tiskiltä voi parilla eurolla ostaa palautusjuoman. Tuntien jälkeen siellä onkin drinksujono, kun ihmiset ostavat juomat ja samalla jutustelevat miten jumppa meni. Täällä on viihtyisä tunnelma. Jos suunnistat Pori Jazzeille ensi kesänä, tai tulee sinne päin muuten asiaa, on Porihalli ihan loistotreenimesta! Itse ehkä suunnistan tänne tammikuussa jo, sillä ihana ystäväni Taija lahjoitti minulle muutamat treenikerrat tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti