Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.12.2010

Desperate House Wives Training 4th Day

Huomenta ja tervetuloa uudet lukijat!

Tämä viikko on siis nimetty kotiäitien kotitreeniviikoksi. Kolme ohjelmaa on nyt tällä viikolla jo tehty, ja tässä tulee tämän päivän ohjelma! Myönnettävä on, että sain mukavasti pakarat ja yläselän tuntumaan tiistain treenin jälkeen. Yksinkertainen ohjelma, mutta erittäin tehokas. Saa nähdä mitä tämä treeni saa aikaan. 

Torstain kotirouvatreeni näyttää tältä:
Jokaista liikettä tehdään minuutti, sitten vaihdetaan seuraavaan ja kun kaikki on tehty, aloita taas alusta. Tee 7 kierrosta. Ei taukoja liikkeiden tai kierrosten välillä!
1. Sumokyykky 2 kahvakuulan kanssa – 1 min
Ota leveä haara asento ja kahvakuulat kumpaankin käteen. Voit tehdä myös liikkeen 1 kahvakuulalla pitäen siitä molemmilla käsillä kiinni. Painoksi kelpaa mikä tahansa tarpeeksi painava esine. Tarkista taas että polvet ja jalkaterät ovat saman suuntaisesti.  Mene kyykkyyn niin, että reitesi ovat samassa linjassa lattian kanssa. Nouse ylös ja tuo samalla oikea jalka suorana sivulle. Takaisin kyykkyyn ja sama vasemmalla. Tee tätä minuutti.


2. Sumopunnerrus – 1 min
Punnerra alas etunojapunnerruksella, nouse ylös suorille käsille ja nosta oikea käsi ylös. Laskeudu takaisin ala-asentoon, nouse ylös ja nosta nyt vasen käsi ylös. Punnerra näin käsiä vuorotellen nostaen minuutti.3. Askelkyykyt hypyillä – 1 min
Astu ensin oikea jalka eteen ja laskeudu alas. Katso että polvesi ei ylitä jalkaterän linjaa. Pidä polvi ja jalkaterä samansuuntaisesti. Hypähdä ylös ja vaihda lennossa vasen jalka eteen. Hypi näin minuutti.

4. Lankkupito – 1 min
Pidä keskivartalo tiukkana ja pysy lankussa minuutti. Vahdi ettei pylly nouse pystyyn!

2 kommenttia:

  1. Moikka. Löysin sun blogin tänään ja nää kotitreenit pääsi heti testiin, TOIMII !! :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Tervetuloa lukijaksi ja kiva kuulla että tykkäät :)

    VastaaPoista