Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.12.2010

Ranskalainen keittiö ja lomaruokailua

Lomalla ei kaloreita lasketa ja kaikkea ihanaa tulee syötyä. Sen voikin tehdä hyvällä omallatunnolla kun arkisin pysyy ruodussa. Tänään on kyllä Sports Ladyn ruokavalio heittänyt ihan kuperkeikkaa ja kaikin siemauksin olen nauttinut Pariisista

klo 5.00 aamiainen: 40g kaurahiutale, 10g soijalesitiinirae, 50g mustikoita ja 100g raejuustoa, pari kupillista kahvia

klo 9.00 lentokoneessa sämpylä ja kuppi kahvia

klo 12.00 suklaacroissant ja Pepsi Max (järkyttävä nälkä Pariisiin saavuttuamme, junan vaihdon yhteydessä tällainen "herkkulounas")



klo 15.00 Kampasimpukoita & shampanjaa, jälkkäriksi juustoja & punaviiniä, espresso









klo 20.00 Illallinen Japanilaisessa








Olen tottunut syömään 2-4 tunnin välein, ja sillä ei tunnu olevan mitään merkitystä mitä suuhuni pistän kunhan vain saan ruokaa tasaisin väliajoin. Mutta kerran sitä vain lomalla ollaan! Huominen aamiainen on klo 6.30-2pm. Ranskalaiset osaavat ilmeisesti nauttia aamuistaan, monessako hotellissa Suomessa aamiainen on tarjolla näin pitkään?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti