Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.12.2010

Tunnelmaa ja upeita tanssiesityksiä Step Upin juhlassa

Upeita tanssiesityksiä oli eilisessä juhlassa! Step Upin tuntilaisten esitykset hurmasivat ja tarjolla oli myös Dancen ja TTK (Tanssii Tähtien Kanssa) huippuja tanssikoulultamme.
Marko Keränen ja Katri Mäkinen

Henkka Sarajärvi

Markku Haussila

Ja Dance voittaja Sam Vaherlehto
Aivan käsittämättömän upeita esityksiä. Koskettavin ja upein kaikista oli Jari Saarelaisen koreografia "Sirkushevosen kuolema" Team F:n tulkitsemana. He kaikki ovat upeita tanssijoita ja esitys on aivan huikea. Olen nähnyt sen pari kertaa aiemminkin ja aina se koskettaa. Siitä en valitettavasti saanut valokuvaa, sillä he esiintyivät heti meidän muodostelmamme jälkeen. He voittivat hopeaa IDOn (International Dance Organization) Muodostelma Show Tanssin Maailmanmestaruuskilpailuissa Saksan Riesassa marraskuun lopulla. Onnea Team F vielä kerran!

Oma Konnun Sankarit -esityksemme meni hobittimaisella rutiinilla, ja oli ihana päästä se tanssimaan taas. Tällä kertaa oikein rekvisiitoin. Upea tanssin vuosi 2010! Mitalia on tullut, ja toivottavasti omakin kehitys mennyt hieman eteenpäin. Ihanaa tanssiminen joka tapauksessa on, en voisi elää ilman sitä! Nyt on harjoittelilla uudet kuviot ensi vuoden kisoja varten. Ja siitä vasta upeaa tuleekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti